Noile placi Asus Z590 sunt aici – Pregatite pentru Intel Rocket Lake-S

În urma lansării platformei desktop Intel Z590 la CES 2021, ASUS a anunțat noua serie de plăci de bază Z590, care acoperă întregul spectru de plăci de top ROG Maximus XIII, modelele de înaltă performanță ROG Strix, rezistentele TUF Gaming, precum și cele axate pe stabilitate – Prime. Aceste plăci de bază sunt proiectate pentru a maximiza potențialul deplin al procesoarelor Intel Core™ de generația a 11-a și sunt echipate cu VRM-uri mai puternice pentru o alimentare cu reacție rapidă și fiabilă, alături soluții termice îmbunătățite pentru VRM și un slot M.2. Opțiunile de conectivitate cuprinzătoare includ un port integrat USB 3.2 Gen 2X2 Type-C, un port de rețea Ethernet de până la 10 Gb și modulul Intel WiFi 6E, care îți pregătește sistemul pentru viitor.

Asus Z590 – Maximus VIII Extreme.

Asus Z590 – Maximus VIII Hero.

În plus, o serie de tehnologii asistate de AI – AI Overclocking, AI Cooling, AI Networking și Two-Way AI Noise Cancelation – le permit utilizatorilor să-și optimizeze sistemele cu un efort minim. Dezvăluiri complete în legătură cu fiecare dintre serii urmează să fie date publicității în săptămânile următoare. ASUS va lansa, de asemenea, o gamă largă de plăci din seria Intel 500, bazate pe chipseturile H570, B560 și H510. Viitoarele actualizări de firmware le vor permite și plăcilor de bază din seria ASUS 400 să suporte cele mai recente procesoare Core de generația a 11-a. Aceste update-uri vor fi anunțate pe pagina seriei Intel 400.

Asus Z590 – ROG Strix.

Asus Z590 – Prime.

 

Placile Asus Z590 vor fi disponibile incepand cu finalul lunii Februarie. Pana atunci daca aveti nevoie urgenta de un sistem Intel puteti lua placile de baza Asus Z490 de la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul!

 

 Ghidul IT 2020 ©