Telefonul realme 6 este disponibil în România

Realme este producătorul de smartphone-uri cu unul dintre cele mai bune raporturi calitate/preț, anunță disponibilitatea pe piața din România a modelului realme 6. Acesta vine disponibil în două variante (64GB şi 128 GB), ambele cu ecran IPS de 6.5 inch, disponibile la un preţ de 819 RON şi respectiv 999 RON. Într-o epocă în care conectivitatea și accesul liber la informație au devenit drepturi standard, iar o bună parte din viața socială s-a mutat în mediul online, smartphone-urile au devenit echipamente esențiale, accesorii nelipsite în toate segmentele societății. Regulile și restricțiile impuse de pandemia actuală au accentuat importanța acestor dispozitive, care reprezintă acum fereastra către lumea exterioară, legătura cu cei apropiați, modalitatea de a cunoaște oameni noi.

 

 

Realme 6 este echipat cu procesor octa-core MediaTek Helio G90T, construit folosind procesul de fabricație pe 12nm. Acesta, împreună cu soluția grafică ARM Mali-G76 MC4, va furniza întotdeauna performanțe optime cu un consum redus de energie. Alături de cei 4 sau 8GB de memorie RAM, acesta asigură fluiditatea sistemului de operare Android 10 și a celor mai noi aplicații. Ecranul IPS de 6.5” acoperă 90.5% din suprafața frontală a telefonului, având o rată de reîmprospătare a imaginii de 90Hz și o luminozitate maximă de 480nit. Tot aici, regăsim un sampling rate la 120Hz, ce oferă un răspuns touch precis şi rapid, precum şi o protecţie superioară asigurată de Gorilla Glass 3.

 

 

Toate acestea îl fac să fie ideal pentru redarea conținutului video creat cu ajutorul celor 5 camere din dotare, una frontală şi 4 pe spate. Camera principală este echipată cu senzorul Samsung GW1, de 1/1.72”, cu rezoluție de 64MP. Ea beneficiază de tehnologiile 3D HDR și Tetracell, precum și de un obiectiv 6P cu apertură F1.8. Cea de-a doua cameră, de 8MP, a fost implementată pentru fotografii wide, de aceea aceasta oferă un unghi de 119 grade şi integrează un algoritm pentru diminuarea distorsiunilor. Celelalte 2 camere dorsale, ambele de 2MP, sunt folosite pentru fotografii monocrom și macro. Pentru selfie, avem o cameră frontală de 16MP, care dispune de un obiectiv 5P cu un unghi de cuprindere de 79.30 și o apertură F2.0.

 

 

Pe lângă performanță, autonomia este una dintre principalele caracteristici ale unui smartphone reușit. De aceea realme 6 dispune de un acumulator Li-Po cu capacitatea de 4300mAh. Mulțumită încărcătorului de 30W și tehnologiei Flash Charge, acesta poate fi încărcat complet în numai 55 minute, sau în proporție de 55% în decursul unei ore de gaming. Tot aici, pentru un maximum de siguranță, au fost implementate circuite de monitorizare și control, responsabile de întreruperea procesului de încărcare atunci când sunt detectate depășiri de temperatură, tensiune, curent, sau durată maximă de încărcare.

 

 

Realme 6 Comet Blue de 64 GB este disponibil la 819 lei ( vezi produs ) in timp ce varianta de 128 GB costa 999 lei ( vezi produs ). Smartphone va pute fi achizitionat si de la PC Garage ( vezi oferta )evoMAG ( vezi oferta ) . Link-urile din acest articol sunt de afiliere, achizitionand din ele ajutati la buna functionare a blogului. Va multumesc!

 

 

 

 Ghidul IT 2020 ©