Nvidia a anuntat de ziua Romaniei noul RTX 3060 Ti

NVIDIA extinde seria RTX 30 de plăci video și lansează GeForce RTX 3060 Ti.Cu un preț recomandat de doar $399, construită pe cea mai puternică platformă PC din lume și oferind ray tracing și DLSS, RTX 3060 Ti este mai rapidă decât GeForce RTX 2080 SUPER din generația precedentă, care are un preț recomandat de $699 și livrează gameplay exceptional în 1080p și 1440p. RTX 3060 Ti beneficiază de treimea de inovații GeForce, precum NVIDIA DLSS (NVIDIA Deep Learning Super Sampling) care oferă o performanță și o calitate a imaginii (IQ) îmbunătățite, NVIDIA Reflex și NVIDIA Broadcast. Împreună cu real-time ray tracing, aceste tehnologii sunt fundația platformei de gaming GeForce, care aduce performanță nemaiîntâlnită jocurilor și gamerilor de pretutindeni.

 

Specificatii RTX 3060 Ti.

 

AI revoluționează gaming-ul – de la fizică în jocuri și simulări de animații, până la randare în timp real și metode de transmisiune asistate de AI. În baza procesoarelor AI dedicate de pe plăcile video GeForce RTX, numite nuclee Tensor, NVIDIA DLSS crește numărul de cadre pe secundă în timp ce menține imagini clare și oferă gamerilor loc pentru a maximiza setările ray-traced și de a crește rezoluția. DLSS este disponibil în peste 25 de jocuri, iar multe sunt adăugate în fiecare lună. Tehnologia NVIDIA Reflex reduce latența sistemului (sau input lag), lucru care face jocurile să răspundă mai repede comenzilor și care oferă gamerilor un avantaj în jocuri competitive de tip multiplayer. NVIDIA Broadcast este o suită de îmbunătățiri AI de sunet și video, precum fundaluri virtuale, captarea imaginii și reducerea zgomotului de fundal, pe care utlizatorii le pot folosi în chat-uri, pe Skype sau în videoconferințe.

 

 

GeForce RTX 3060 Ti va fi disponibilă începând cu 2 decembrie la un preț recomandat de $399, inclusiv modele stock clocked și factory-overclocked de la producători de top precum ASUS, Colorful, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Innovision 3D, MSI, Palit, PNY și Zotac. GeForce RTX 3060 Ti va fi găsit la magazine online și fizice, dar și în sisteme deja create de producători din întreaga lume. Preturile partenerilor vor varia, iar data fiind situatia stocurilor nu ma astept s avad un RTX 3060 Ti mai ieftin de 2500 lei in Romania. Pana atunci insa va invit sa cititi review-urile pentru RTX 3090 ( vezi articol ) si RTX 3080 ( vezi articol ). Toate placile RTX 3000 sunt disponibile la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul!

 

 

 Ghidul IT 2024 ©