Noul QNAP TS-451D2 este aici – Un NAS multimedia cu procesor Intel si 4 sertare

Noul Qnap TS-451D2 are la bază un procesor Intel Celeron J4025 dual-core la 2 GHz (cu frecvențe de vârf de până la 2,9 GHz), fiind disponibil cu 2GB sau 4GB memorie DDR4 (suportă până la 8GB dual-channel). TS-451D2 beneficiază de 4 porturi USB 3.2 Gen1 și 2 porturi Gigabit Ethernet, pentru opțiuni mai largi de conectivitate și fluxuri de lucru cursive. Snapshot-ul LUN, bazat pe blocuri, oferă protecție și restaurare a datelor pentru a ajuta la protejarea împotriva amenințărilor de tip ransomware.

Specificații principale
  • TS-451D2-2G: patru sertare, memorie RAM 2GB DDR4 (suportă până la 8GB dual-channel)
  • TS-451D2-4G: patru sertare, memorie RAM 4GB DDR4 (suportă până la 8GB dual-channel)

 

Nu sta deloc rau pe partea de conectivitate

TS-451D2 are o mulțime de funcționalități multimedia, făcându-l o soluție ideală pentru backup-ul multimedia, partajare și streaming. QuMagie (aplicația QNAP pentru administrarea fotografiilor cu ajutorul AI) ajută utilizatorii să își organizeze fotografiile, în timp ce ieșirea HDMI 2.0 permite redarea directă a videoclipurilor 4K (4096 x 2160) 60Hz, videoclipurile 4K putând fi transcodate în formate de fișiere universale pentru redare pe dispozitivele mobile.

 

TS-451D2 suportă, de asemenea, streaming video prin Plex, televizoare smart sau receptoare cu Plex Media Server sau aplicațiile Cinema28 de la QNAP. Portul frontal al serverului TS-451D2 permite demararea copierii fara efort. Magazinul de aplicații integrat furnizează o gamă largă de aplicații pentru a ajuta utilizatorii să câștige o mai mare funcționalitate și utilitate de la serverul lor NAS TS-451D2. Virtualization Station poagăzdui multiple mașini virtuale,iar QVR Pro sau Surveillance Station poate ajuta la construcția unui sistem de supraveghere cu camere IP.

 

 

NAS-urile QNAP sunt disponibile in Romania  la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ).Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul!

 Ghidul IT 2024 ©