DS1621+ a sosit in Romania – Primul NAS Synology echipat cu procesor AMD Ryzen

 Synology anunță DS1621+, un NAS cu 6 bay-uri și procesor AMD Ryzen V1500B . Acesta este o soluție axată către performanță și stabilitate în exploatare, destinată creatorilor de conținut și mediului business ce caută o soluție fiabilă și rapidă. Noul DS1621+ este unul dintre cele mai puternice modele ale seriei plus, el fiind echipat cu un procesor de ultimă generație, AMD Ryzen cu patru nuclee. Oferă o viteză secvențială de scriere de până la 1.1GB/s, cu 75% mai mare față de generația anterioară DS1618+. Grație procesorului AMD Ryzen cu patru nuclee, DS1621+ livrează o performanță la procesare de 2 ori mai mare faţă de generaţia anterioară de la Intel (Atom C3538).

 

 

Noua unitate vine echipată cu două sloturi M.2 2280, ceea ce permite instalarea de SSD-uri NVMe. Astfel, memoria cache va fi stocată pe unități foarte rapide NVMe, capabile să livreze o performanță cu 20% mai mare, pentru datele accesate în mod frecvent. Tot la capitolul performanţe superioare, trebuie notat şi faptul că pentru infrastructuri cu cerinţe de viteze ridicate, DS1621+ permite instalarea unei plăci de reţea 10GbE. Ca şi compatibilitate, unitatea funcţionează perfect cu modelul E10G17-F2, E10G18-T2 sau E10G18-T1.

 

Fie că ești un creator de conținut, un administrator IT sau pur și simplu ai o mulțime de fișiere de stocat, DS1621+ oferă șase compartimente pentru unități de stocare, cu posibilitatea de extindere a acestora la 16, folosind extensia Synology DX517. Şi aici regăsim preinstalat sistemul de operare DMS, ce oferă o varietate de soluții pentru back-up și restaurare a datelor, acoperind cele mai frecvente situații. Astfel, pentru o protecție suplimentară, Synology Hyper Backup permite un backup eficient, pe baza unui program stabilit de utilizator, pentru Synology NAS, Synology C2 Cloud Storage sau alte soluții de cloud.

 

 

Solutiile Synology nu sunt doar simple medii de stocare. Ele formează un ecosistem alături de aplicațiile și funcțiile din DMS, iar posibilitățile de gestionare a datelor sunt nelimitate. Synology Drive vă permite să aveți control deplin asupra sistemului NAS, transformându-l într-un cloud privat fără taxe recurente. Synology Drive poate fi utilizat pe telefonul mobil, pe desktop, pe browser sau poate fi rulat direct pe NAS. Mai mult de atât, Synology pune la dispoziție și aplicația Moments. Aceasta, pe baza unor algoritmi de învățare automată gestionează eficient întreaga librărie de fotografii și videoclipuri. Synology Moments vă permite să grupați fotografiile după locație, după persoanele din fotografie sau după subiecte.

 

 

DS1621+ include o garanție de 3 ani care poate fi extinsă la 5 ani. Acest model este disponibil in Romania la un pret mediu de ~4900 lei. NAS-urile Synology sunt disponibile la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ). Va fi disponibil in magazine la un pret de achizitie recomandat de ~2700 lei. Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul!Ghidul IT 2020 ©