ViewSonic ELITE XG270QC este aici – Monitor QHD IPS cu 165 Hz si ecran curbat

ViewSonic a anuntat disponibilitatea monitorului de gaming  ELITE XG270QC. XG270QC ofera o rata de reimprospatare a imaginii de 165Hz, timp de raspuns de 3ms (1ms MPRT) si tehnologie AMD FreeSync Premium Pro, pentru a asigura o experienta de joc cat mai fluida.Membru al familiei ELITE, destinate jocurilor, ViewSonic XG270QC este un monitor curbat de 27”cu un timp de raspuns de 1ms. El este proiectat cu o curbura 1500R, ce garanteaza redarea unor imagini cat mai realiste si crearea unui mediu de joc deosebit de captivant. Beneficiaza de certificare VESA DisplayHDR 400 si de tehnologie PureXPTM, care imbunatateste semnificativ claritatea imaginilor in miscare. Iar multumita rezolutiei QHD (2560×1440), luminozitatii maxime de 550cd/m2 si acoperirii in proportie de 90% a spectrului DCI-P3, XG270QC reda imagini de calitate, luminoase, clare si detaliate.

 

Specificatii cheie

 

  • Monitor de gaming cu diagonala de 27” si rezolutie nativa de 2560×1440 pixeli (QHD)
  • Curbura 1500R pentru o experienta de joc captivanta
  • Certificare VESA DisplayHDR 400, pentru o redare optima a jocurilor HDR
  • Tehnologie PureXP, pentru imbunatatirea semnificativa a claritatii imaginilor in miscare
  • Rata de reimprospatare de 165Hz si timp de raspuns de 3ms.
  • Tehnologie AMD FreeSync Premium Pro
  • Luminozitate de 550cd/m2 si acoperire de 90% a spectrului DCI-P3.

 

ViewSonic ELITE, in colaborare cu Blur Busters, a actualizat modul PureXP, care optimizeaza claritatea scenelor in miscare prin reducerea semnificativa a efectului de incetosare. PureXP foloseste o lumina stroboscopica (strobe backlight), cu ajutorul careia garanteaza cea mai buna experienta vizuala in ceea ce priveste claritatea imaginilor in miscare. PureXP ofera acum patru niveluri de optimizare a imaginilor in miscare prin reducerea efectului de incetosare. Acestea le permit utilizatorilor sa ajusteze nivelul de luminozitate si gradul de diminuare a efectului de incetosare a imaginilor in miscare, in functie de preferintele individuale.

 

Solutia software ELITE Display Controller simplifica ajustarea setarilor monitorului si a efectelor luminoase ELITE RGB, prin intermediul unei aplicatii usor de folosit. Monitoarele de gaming Viewsonic Elite sunt disponibile la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ). Va fi disponibil in magazine la un pret de achizitie recomandat de ~2700 lei. Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul!

 Ghidul IT 2020 ©