PC Garage oferă cadou o pereche de căști pentru gaming la achizitia unui sistem

PC Garage  oferă gratuit o pereche de căști Redragon Zeus 2 H510 sau ASUS TUF Gaming H7, la comenzile care includ orice sistem de gaming PC Garage sau FirstGear împreună cu orice scaun de gaming din ofertă. Astfel, în perioada 1-20 Septembrie, în funcţie de valoarea comenzii formate dintr-un sistem de gaming si un scaun de gaming, clienţii PC Garage vor primi cadou una din cel două căşti. Pentru comenzi cu valoare totală mai mică sau egală cu 3.000 RON, sunt oferite cadou căştile Redragon Zeus 2 H510 (în valoare de 279,99 RON), în timp ce pentru comenzile ce depăşesc 3.000 RON, sunt oferite cadou căștile ASUS TUF Gaming H7 (în valoare de 549,99 RON).

 

O pereche de căști bună este foarte importantă mai ales în sesiunile online de gaming. Pe lângă izolarea fonică și confortul oferit în orele de joc prelungite, căștile iţi pot îmbunătăţi șanse de câștig, dacă sunt de calitate. Spațialitatea din joc, faptul ca poți determina poziția adversarului doar ascultând pașii cu atenție, sunt doar câteva dintre avantajele oferite de o pereche bună de căști pentru gaming.  Redragon Zeus 2 H510 este un model ce oferă un sunet 7.1 Surround, ceea ce înseamnă ca poți percepe sunetul din joc cu o precizie mai bună. Microfonul poate fi detașat atunci când nu te joci, iar difuzoarele de 53mm oferă o gamă largă de frecvențe si un sunet foarte clar. Cupele moi și banda de susținere oferă un confort îndelungat în sesiunile prelungite de gaming, iar telecomanda atașată pe fir permite un control rapid.

 

ASUS TUF Gaming H7 sunt căști wireless extrem de confortabile ce integrează două antene wireless, oferind o stabilitate excelentă a semnalului. Căștile sunt compatibile cu PC, Mac si PlayStation 4, cupele sunt extrem de moi, iar pentru persoanele care poartă ochelari, H7 oferă canale speciale pentru a reduce presiunea asupra ramei de ochelari.

 

Bannerul campaniei.

Toate acestea pot fi pentru mulţi un exerciţiu de pregătire pentru jocurile ce se vor lansa în perioadă următoare. Ofertele complete le gasiti pe PC Garage la sectiunea sistemelor de gaming ( exploreaza produsele ). Pe langa aceasta ofertele puteti sa va uitati si dupa ofertele back to school 2020 ( vezi articol ).Ghidul IT 2020 ©