Noul Asus ROG Swift PG259QN si PG259QNR – Monitoare IPS cu 360 Hz

ROG Swift 360Hz PG259QN și PG259QNR sunt cele mai rapide monitoare de gaming din `esports`, cu refresh de până la 360 Hz. Rata de reîmprospătare de 360 Hz a monitoarelor ROG Swift generează cu până la 50% mai multe cadre pe secundă decât monitoarele de 240 Hz, oferindu-le jucătorilor un plus față de competiție.  Ecranul FullHD (1920 x 1080) de 24,5 inchi dispune de un panou cu tehnologie Fast IPS. Elementele cu cristale lichide din panou sunt pornite și oprite de patru ori mai rapid decât în cazul panourilor convenționale pentru un timp de răspuns super rapid, de 1 ms de la gri-la-gri (GTG). Ecranul este, de asemenea, compatibil cu HDR10 pentru culori și luminozitate peste nivelul monitoarelor obișnuite, oferindu-le jucătorilor o grafică ultra-realistă. Asus ROG Swift PG259QN si PG259QNR sunt doua monitoare interesante.

 

Asus ROG Swift PG259QN vazut din fata si din spate.

Un procesor NVIDIA G-SYNC integrat furnizează o gamă completă de rate de refresh variabile (VRR) și un `overdrive` variabil pentru efecte vizuale ultra-fluide în gaming, fără rupturi, sacadări, sau latențe de intrare.Reflex Latency Analyzer este un instrument revoluționar de măsurare a latenței sistemului, integrat în noile PG259QN NVIDIA G-SYNC. Performanța calculatorului în jocurile competitive presupune un răspuns bun – cât de rapid se actualizează afișajul după clicuri sau mișcări ale mouse-ului. Reflex Latency Analyzer detectează clicurile provenite de la mouse și apoi măsoară timpul necesar pentru ca pixelii rezultați (de exemplu o flacără a armei) să se schimbe pe ecran. Acum, cu Reflex Latency Analyzer, jucătorii pot începe un meci cu încredere, știind că sistemul lor funcționează exact așa cum ar trebui.

 

Noul ROG Desk Mount Kit

În plus față de Reflex Latency Analyzer, ROG Swift 360Hz PG259QNR este dotat și cu un kit ROG de montare pe birou, care economisește un spațiu amplu pe birou sau pe masă. ROG Desk Mount Kit poate fi montat în locul standului monitorului în doar trei pași simpli și are o clemă în forma literei C, care se deschide până la 80 mm lățime pentru compatibilitatea cu majoritatea birourilor. Monitoarele de gaming Asus ROG sunt disponibile la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ).  Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul!

PS: Recent am testat placile ASUS ROG Strix cu chipset B550 ( vezi articol )!Ghidul IT 2020 ©