Logitech G915 TKL LIGHTSPEED Wireless RGB – Tastatura TKL suprema pentru gameri

Logitech anunță lansarea tastaturii mecanice de gaming Logitech G915 TKL LIGHTSPEED Wireless RGB. Aceasta oferă aceleași tehnologii de bază și performanță ca și premiatul G915, dar de data aceasta fără tastatura numerică (Tenkeyless). Noua tastatură de gaming G915 TKL promite calitate prin tehnologia wireless LIGHTSPEED, LIGHTSYNC RGB și switch-uri mecanice low profile pentru un design ultra-subțire și cu performanțe superioare – toate cu o durată de viață a bateriei de până la 40 de ore.

 

 

Cu toate componentele vitale de gaming, Logitech G915 TKL se încadrează în spațiile de joc mai mici și poate fi transportat cu ușurință la evenimente LAN sau la casa unui prieten. De asemenea, dispune pe spatele tastaturii de un spațiu de stocare a dongle-ului LIGHTSPEED Wireless. Fără numpad se obține un spațiu suplimentar pentru a aduce mouse-ul mai aproape de tastatură. Astfel, mâinile pot fi mai apropiate și corpul centrat mai bine pentru un confort îmbunătățit, un aspect important pentru mulți gameri pasionați. Tastatura  Logitech G915 oferă tehnologia multi-premiată LIGHTSPEED Wireless, cu o rată imediată de reacție, o conexiune super-rapidă de 1 ms și până la 135 de zile de gaming non-stop cu iluminare oprită (pentru opt ore de joc pe zi). Cu LIGHTSYNC se poate personaliza cu aproximativ 16,8 milioane de culori prin Logitech G HUB Advanced Gaming Software pentru cea mai imersivă experiență RGB de gaming.

 

 

Tastaturile mecanice de gaming G915 TKL dispun de comutatoarele mecanice Logitech G low profile de înaltă performanță și care sunt la jumătatea înălțimii comunicatoarelor mecanice standard, dar cu o reacție cu 25% mai rapidă (față de acționarea de 2 mm la comutatoarele standard) și o experiență de tastare mai confortabilă. Disponibil în opțiunile de comutatoare GL Linear, GL Tactile sau GL Clicky pentru a se potrivi cu preferințele de redare, versiunea liniară oferă o apăsare lină a tastei, în timp ce versiunea tactilă oferă o acționare evidentă pentru jucătorii care preferă feedbackul direct. Versiunea clicky oferă o experiență de scriere sonoră cu feedback tactil.

 

 

Toate aceste tehnologii și inovații au fost concepute cu atenție într-una dintre cele mai subțiri tastaturi mecanice din industrie și cea mai avansată tastatură mecanică Logitech G până în prezent. Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard va fi disponibilă pe Logitech.com și în magazinele partenerilor începând cu luna iunie 2020, la un preț recomandat de ~1000 lei. Nu este un pret mic, dar in acest moment este singura tastatura TKL cu switch low-profile, iluminare RGB si Wireless. Suficiente atribute pozitive, vedem cum se si comporta. Produsele Logitech sunt disponibile in Romania la PC Garage eMAG evoMAG si CEL.ro.  Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul ( daca doriti ). Va multumesc!

 

 

 Ghidul IT 2020 ©