Familia AMD Ryzen PRO 4000 pentru laptopuri a sosit

AMD a anunțat disponibilitatea globală a primelor procesoare x86, 7nm, pentru notebook-uri comerciale, din lume. Familia AMD Ryzen PRO 4000 Series Mobile oferă cele mai multe nuclee și thread-uri pe notebook-urile ultrasubțiri de business.Aceste noi procesoare sunt complet optimizate pentru funcțiile de lucru de la distanță și sunt concepute pentru a duce business-ul la nivelul următor, cu performanță multi-threading pentru o productivitate de ultimă oră.

 

 

Având design-uri robuste, enterprise, gândite de HP și Lenovo, și fiind echipate cu procesoarele mobile AMD Ryzen PRO 4000 Series, noile notebook-uri sunt așteptate să fie disponibile la nivel mondial începând cu prima jumătate a anului 2020, oferind productivitate oriunde și oricând, multiple straturi de caracteristici de securitate, o manevrabilitate perfectă și o longevitate fiabilă. Făcând progrese majore față de generațiile anterioare în ceea ce privește performanța și capacitatea, procesoarele mobile AMD Ryzen PRO 4000 Series sunt proiectate pentru a oferi experiențe de calcul foarte sigure.

 

 

Performanțe de top create pentru flexibilitate:

 

 

 

  • AMD Ryzen 7 PRO 4750U este cel mai rapid procesor pentru notebook-uri de business ultrasubțiri, cu până la 8 nuclee și 16 thread-uri și cu o performanță în multi-thread mai mare cu 33% față de produsele concurente.
  • AMD Ryzen 7 PRO 4750U oferă o soluție eficientă din punct de vedere energetic, cu o performanță cu până la 37% mai bună decât generațiile anterioare în aplicațiile Microsoft Office.
  • Eficiență energetică îmbunătățită: construite pentru a spori productivitatea, cu ajutorul procesului avansat de fabricare pe 7 nm, și cu arhitectura de bază „Zen 2”, procesoarele AMD Ryzen 7 PRO 4750U oferă performanțe per watt de până de două ori mai mari față de generația anterioară, și oferă până la 20 de ore în plus durată de viață a bateriei,  toate acestea pe o platformă premium.

 

 

 

 

Tehnologiile AMD PRO: Procesoarele mobile din seria AMD Ryzen PRO 4000 ajută la protejarea datelor, simplificarea managementului și asigură fiabilitatea pe termen lung cu funcții exclusiv PRO.

 

 

  • Securitate AMD PRO: Prin abordarea pe mai multe niveluri de securitate, pornind de la fabricare, până la sistemul de operare și funcțiile software de siguranță, AMD Memory Guard este exclusiv pentru procesoarele AMD Ryzen PRO, și protejează cu brio datele personale și de business.
  • Gestionare AMD PRO: Folosește un set de funcții de management de sistem pentru gestionarea compatibilității cu infrastructurile IT moderne. Procesoarele AMD Ryzen PRO oferă asistență completă pentru Microsoft Endpoint Manager, pentru a livra o soluție flexibilă pentru cloud management.
  • AMD PRO business ready: Soluție de clasă enterprise  gândită pentru calitatea și fiabilitatea sistemelor.

 

MODELNUCLEE/

THREADS

TDPFRECVENȚE BOOST/BASE NUCLEE GPUL2 / L3 CACHE (MB)
AMD Ryzen™ 7 PRO 4750U8/1615WPână la 4.1 / 1.7 GHz712
AMD Ryzen™ 5 PRO 4650U6/1215WPână la 4.0 / 2.1 GHz611
AMD Ryzen™ 3 PRO 4450U4/815WPână la 3.7 / 2.5 GHz56

 

 

 

 

AMD Ryzen pentru Business

 

AMD oferă clienților o gamă largă de soluții de business, cu flexibilitatea de a alege opțiuni bazate pe cerințe de mobilitate, performanță, management și securitate. Pentru întreprinderile mici și mijlocii, procesoarele mobile AMD Ryzen 4000 Seria U oferă funcții puternice de performanță și securitate pe notebook-uri comerciale.

 

 

 

Pentru întreprinderile mari, care necesită management enterprise-grade și soluții de business, procesoarele mobile AMD Ryzen PRO 4000 Series oferă o productivitate de top și funcții de securitate și management exclusive gamei PRO, pentru a răspunde nevoilor informatice ale companiilor moderne. Lenovo a făcut un update portofoliului ThinkPad, notebok-uri care vine acum echipate cu procesoarele mobile AMD Ryzen PRO 4000 PRO, acestea urmand sa fie disponibile in Romania la PC Garage eMAG evoMAG si CEL.ro.  Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul ( daca doriti ). Va multumesc!

 

 

 

 

 

 Ghidul IT 2020 ©