Nvidia Studio si Lucrul de acasa al creatorilor de continut

NVIDIA a publicat o postare pe blog care include resurse de la software developeri de top, cu scopul de a ușura tranziția creatorilor de conținut spre lucratul de acasă. Software gratuit, unelte și cursuri sunt doar câteva dintre lucrurile oferite.

 

 

 

  • Adobe a făcut de asemenea disponibil Creative Cloud tools gratuity pentru studenți până pe 31 mai.
  • OBS a pus la dispoziție cinci pași simpli pentru a ajuta noi streameri să pornească de acasă
  • Unity susține campania #PlayApartTogether a Organizației Mondiale a Sănătății, menită să creeze conștientizare și să motiveze oamenii să stea în casă să pentru a se juca și a crea jocuri. Astfel, Unity oferă trei luni de Unity Learn Premium și access la clasele viruale live Create with Code

 

 

 

Și sunt multe altele de descoperit cu ajutorul canalului NVIDIA dedicat NVIDIA Studio YouTube channel. Este plin de tutoriale pas cu pas de la artiști renumiți, prezentări inspiraționale ale comunității și multe altele. De asemenea, blogul acoperă și trei noi laptopuri RTX Studio anunțate recent de HP.

 

  • HP ZBook Create și ZBook Studio – Primul workstation mobil din lume la care s-a utilizat plastic recilat în construcție și care oferă mobilitate completă, fără compromisuri cu ajutorul NVIDIA RTX 2080 SUPER sau Quadro RTX 5000, 87% screen-to-body ration și primul DreamColor display cu o durată de viață a bateriei de o zi.

 

 

  • HP Envy 15 dispune de un șasiu complet de aluminiu, 82.6% screen-to-body ratio, un display 4K OLED VESA DisplayHDR True Black cu interfața touch, precesor intel din generația a 10-ea, NVIDIA GeForce RTX 2060 cu Max-Q și răcire folosită pentru unități de gaming, care să ofere cea mai bună experiență în creare de conținut.

 

Un nou NVIDIA Studio Driver este de asemenea disponibil, care oferă optimizarea performanțelor într-o serie de aplicații precum Unreal Engine 4.25. Puteți citi mai multe despre Studio Driver aici.Ghidul IT 2020 ©