NVIDIA impreuna cu parteneri lanseaza peste 100 de noi modele de laptopuri

NVIDIA anunță că producătorii parteneri la nivel global lansează peste 100 de modele noi de laptopuri cu GPU-uri GeForce de la NVIDIA, inclusiv recent lansatele GeForce RTX 2080 SUPER și 2070 SUPER pentru laptopuri. Lansarea record include o serie de laptopuri cu RTX 2060 care pornesc de la doar 999$. Noile paltforme au la bază arhitectura Turing de la NVIDIA, care încorporează nuclee RT dedicate pentru a procesa Ray Tracing și AI în timp real, livrând performanță crescută și fidelitate video îmbunătățită pentru cele mai noi jocuri și aplicații folosite de creatorii de conținut. Multe dintre modele vin cu o configurație Max-Q, o tehnologie NVIDIA îmbunătățită cu noi funcționalități care oferă cea mai bună performanță și cea mai bună eficiență într-o platformă mobilă.

 

 

Noile tehnologii Max-Q: Laptopuri mai subțiri, mai rapide și mai eficiente

 

La lansarea sa, acum câțiva ani, tehnologia Max-Q a transformat laptopurile de gaming, creând o nouă gamă de laptopuri deosebit de puternice, mai ușoare, mai subțiri și mai eficiente din punctul de vedere al energiei față de orice alt laptop precedent. Noile avansuri ale Max-Q dublează acum eficiența modelelor anterioare și introduce funcționalități care permit o performanță mai rapidă și o durată de viață a bateriei mai mare:

 

 

  • Dynamic Boost – Echilibrează automat puterea între GPU și CPU la fiecare cadru în mod inteligent, crescând astfel performanța generală în timpul jocului. Dynamic Boost este automat, adaptiv și funcționează mereu pentru a livra mai multă performanță fără a crește consumul de energie.
  • GDDR6 cu voltaj scăzut – NVIDIA a lucrat împreună cu producători parteneri de memorii pentru a crește eficiența memoriei în timp ce livrează performanță mai mare cu noile memorii GDDR6 cu voltaj scăzut.
  • Advanced Optimus – O inovație în ceea ce privește afișajul, care livrează o durată de viață mai mare a bateriei și gameplay imersiv și fără întreruperi de la tehnologia NVIDIA G-SYNC. Advanced Optimus controlează care GPU se ocupă de afișaj și determină în mod inteligent GPU-ul potrivit, pentru fluxul de muncă optimizat în fiecare moment, schimbând dinamic în timpul procesului, fără a fi nevoie de un reboot al sistemului. Noile modele de laptopuri Lenovo Legion sunt primele din lume care vor beneficia de această tehnologie.
  • Eficiența Regulatorilor de nouă generație – Noua generație de regulatori de tensiune ajută la optimizarea sistemului, astfel încât GPU-ul să funcționeze mai eficient în timp ce livrează performanță crescută.
  • Deep Learning Super Sampling 2.0 – În baza procesoarelor AI, numite Tensor Cores de pe plăcile grafice RTX, DLSS 2.0 este o rețea neuronală de tip deep learning care crește numărul de cadre pe secundă în timp ce generează imagini deosebite și clare pentru jocuri. Acesta crește performanța în timp ce maximizează setările legate de ray-tracing cu o rezoluție crescută și extinde durata de viață a bateriei cu până la 20%.

 

 

 

 

NVIDIA anunță 10 noi laptopuri RTX Studio, care beneficiază de GPU-uri RTX SUPER și cele mai noi procesoare Intel din generația a 10-a. Realizate de Acer, Gigabyte, MSI și Razer, aceste laptopuri sunt cea mai bună soluție pentru creatorii de conținut care caută performanță video și 3D fără egal. Noile laptopuri RTX Gaming și Studio vor fi disponibile începând cu 15 aprilie de la mai mulți parteneri la nivel global, cu mai multe sosind în luna mai. Anumite SKU-uri, configurații și prețuri vor varia în funcție de regiune și disponibilitatea la parteneri, dar vor include modele de la Acer, ASUS, Clevo, Dell, Gigabyte, HP, Lenovo, MSI, Razer și alții.

 

 

 

Laptopurile echipate cu GPU-uri Nvidia GTX si RTX sunt disponibile in Romania la PC Garage eMAG evoMAG si CEL.ro.  Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul ( daca doriti ). Va multumesc!

 Ghidul IT 2020 ©