Next Level Racing a lansat F-GT Lite – Un nou cockpit pliabil si portabil pentru Formula 1

Next Level Racing a lansat primul cockpit de curse portabil,  este vorba de modelul F-GT Lite. Designul permite oricarui iubitor de curse sa adopte exact pozitia in care ar sta intr-o masina de curse (Formula 1 sau GT), dar in confortul de acasa. Este ideal pentru orice utilizator cu spatiu limitat. Foarte usor de depozitat si de transportat la lan party-uri deoarece este pliabil si portabil. Cadrul beneficiaza de noile articulatii Next Level Racing,  utilizatorul poate schimba foarte rapid pozitia scaunului.

 

 

Functii cheie

 

 • Schimbarea facila a pozitiei de la Formula 1 la GT;
 • Volan, schimbator de viteze, pozitie pedale si unghi ajustabile;
 • Portabil si pliabil, pentru depozitare si transport facile;
 • Articulatiile NLR – ajustare tapida si durabilitate;
 • Material ventilat pentru confort maxim;
 • Compatibil cu majoritatea volanelor si pedalelor. Stantat pentru Thrusmaster, Logitech & Fanatec.

 

 

Specificatii cheie

 • Inaltimea suportata: 120 – 200 cm;
 • Greutatea maxima suportata: 130 kg;
 • Dimensiunile produsului: (In pozitia GT: 175 X 75 X 127 cm – In pozitia Formula 1: 164 X 75 X 94 cm – Pliat: 75 X 40 X 87 cm);
 • Greutate: 19 kg;
 • Dimensiunile cutiei: 77 X 67.5 X 22 cm.

 

 

 

 

Articulatiile Next Level Racing au fost dezvoltate si proiectate timp de peste doi ani, pentru a oferi o foarte mare durabilitate si rigiditate. Fiecare articulatie poate suporta o forta de 150 kg. Acestea permit o ajustare diferita a unghiului pentru a-i oferi utilizatorului cea mai confortabila pozitie de curse. Datorita mecanismului de eliberare rapida, se poare face trecere rapida de la Formula 1 la GT. Articulatiile permit depozitarea intr-un pachet compact, produsul putand fi depozitat in spatii libere de prin casa sau garaj.

 

 

F-GT Lite este deja stantat pentru a putea monta cu usurinta accesorii precum volane, schimbatoare de viteza si pedale. Ajustabilitatea deplina  exista pentru a acomoda o gama larga de utilizatori si se poate perfonaliza postura dupa confortul fiecarui utilizator in parte. F-GT Lite este prestantat pentru Logitech, Thrustmaster, Fanatec si poate fi utilizat si cu volane care au optiunea de montare prin prindere cu cleme. Suportul pentru schimbatorul de viteze inclus poate fi instalat pentru ambele maini. Designul cockpit-ului F-GT Lite permite plierea si depozitarea cu accesoriile artasate, pentru o usurinta de utilizare. Totodata este portabil, putand fi transportat si montat in diverse locuri sau chiar la lan party-uri.

 

 

Cadrul F-GT Lite va fi disponibil un pret de ~1499 lei in saptamaniile viitoare la PC Garage eMAG evoMAG si CEL.ro.  Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul ( daca doriti ). Va multumesc!

 

 

 

 

 

 

 

 Ghidul IT 2020 ©