AMD anunta un nou update pentru Radeon Adrenalin 2020

AMD a lansat noua generație de suită software, Radeon Software Adrenalin 2020 Edition, introducând, printre altele, o nouă aplicație intuitivă de gaming, performanțe mai bune și funcții premium pentru o fidelitate vizuală  și experiența mai buna de gaming.

Printre noile funcții îmbunătățite se numără:

 

  • O aplicație de gaming total nouă și diferită: Un design simplu și intuitiv permite utilizatorului să controleze complet hardware-ul Radeon, funcțiile din jocuri și setările, precum și serviciile de streaming.

 

  • Radeon Boost: Livrează o performanță cu 23% mai bună în jocurile cu acțiune rapidă, reducând în mod dinamic rezoluția și crescând în același timp numărul de cadre pe secundă. Rezultatul este o experiență mai fluidă, fără să se producă vreo schimbare perceptibilă în calitatea imaginii.

  • AMD Link: Permite acum utilizatorilor să se joace și atunci când sunt în mișcare, prin intermediul unui gameplay de calitate înaltă livrat direct, prin streaming, pe telefoane sau tablete.

 

  • Integer Display Scaling: Scalează imaginile de pe ecran, de la un pixel la patru sau mai mulți, oferind jocurilor clasice un aspect modern, artistic, cu opțiuni de scaling pentru display-urile high-PPI.

 

 

Odata cu acest update s-au remediat si cateva probleme:

 

  • Efectuarea unui switch de sarcini între unele funcții activate ale software-ului Radeon cu unele aplicații terțe ajutate de accelerare hardware puteau cauza o blocare a sistemului sau un „black screen”.
  • S-au făcut îmbunătățiri care permit un control mai bun al ventilatorului la plăcile video din seria Radeon RX 5700.
  • Rezolvarea unei erori care putea duce la apariția unui „black screen” atunci când se efectua comutarea HDR în Battlefield 5
  • Unele clipuri video redate în Chrome ™ puteau duce la un „black screen” la utilizatorii de plăci video din seria Radeon RX 5000, atunci când era activată accelerația hardware.

 

 

AMD Radeon Software Adrenalin 2020 poate fi descărcat de aici. Andrenalin 2020 poate fi folosita alaturi de RX5700/RX5700Xt ( review ) sau RX5600 XT si RX5500 XT ( vezi review ).Ghidul IT 2020 ©