Acer lanseaza ConceptD 7 Ezel si Ezel Pro – Notebook-uri convertibile pentru graficieni si fotografi

Acer anunță extinderea gamei de dispozitive pentru creatori ConceptD cu noi notebook-uri convertibile cu Windows 10 și o stație de lucru puternică. Seria ConceptD 7 Ezel este echipată cu balamaua Ezel de la Acer, care permite cinci moduri de utilizare. ConceptD 7 Ezel Pro și ConceptD 7 Ezel folosesc balamaua Ezel de la Acer, fiind astfel ideale pentru scenarii de lucru variate – colaborarea în echipă, trasarea de schițe cu ajutorul pen-ului EMR Wacom inclus, sau prezentarea lucrărilor către clienți. Designerii pot să transforme dispozitivul pentru a se potrivi cel mai bine cu sarcina pe care o au de efectuat, alegând dintre cinci moduri de utilizare: modul de partajare, modul ”floating”, modul ”stand”, modul ”pad” sau modul ecran.

 

Munca creatorilor capătă viață cu detalii strălucitoare și o claritate excelentă pe ecranele 4K IPS (rezoluție 3840 x 2160).Cu un scor de luminozitate înaltă de 400 nit, imaginile sunt vii și captivante. Monitoarele au și tehnologii integrate de corecție de culoare și au fost testate și calibrate pentru a oferi o fidelitate ridicată în reproducerea culorilor din sistemul PANTONE. Aceasta asigură o reproducere realistă a culorilor, cu o gamă de culori Adobe RGB 100% și o acuratețe a culorii de Delta E <2. Interfața de utilizator Palette ConceptD ușurează gestionarea profilurilor de culoare și a setărilor de sistem.

 

 

Monitoarele tactile ale noilor notebook-uri oferă o experiență naturală de scriere cu ajutorul pen-ului EMR Wacom inclus, care asigură un control rapid și precis. Dispozitivele EMR redau perfect fluiditatea cernelii și reprezintă o îmbunătățire a tehnologiei active capacitive. Nu necesită baterie și oferă o precizie sporită, timp de răspuns mai bun, rezoluție, sensibilitate la presiune și durabilitate. Dată fiind natura extrem de mobilă și interactivă a muncii multor designeri, ecranele seriei ConceptD 7 Ezel sunt realizate din sticlă Gorilla Glass 6 și sunt rezistente la cădere. De asemenea, au un filtru anti-reflexie, astfel încât imaginile se pot vedea cu ușurință atunci când dispozitivul este utilizat în aer liber sau în lumină puternică.

 

 

Cu un procesor serie H Intel Core de până la generația 10, care va fi disponibil curând, grafică NVIDIA GeForce RTX, până la 32 GB de memorie DDR4 și SSD-uri NVMe PCIe de până la 2 TB, ConceptD 7 Ezel este ideal pentru fluxuri de lucru intense. Pentru profesioniștii care au nevoie de mai multă putere, ConceptD 7 Ezel Pro este dotat cu un procesor Intel Xeon, grafică NVIDIA Quadro RTX, suport de memorie ECC și Windows 10 Pro. Seria ConceptD 7 Ezel se alătură programului RTX Studio al NVIDIA. Aceste sisteme selecte primesc ecusonul RTX Studio, permițând creatorilor să identifice cu ușurință sistemul potrivit pentru a da forță fluxului lor de lucru.

 

 

Alte caracteristici pe care le oferă atât ConceptD 7 Ezel Pro, cât și ConceptD 7 Ezel sunt două porturi Thunderbolt 3 pentru viteze de transfer de date uluitor de mari, un slot de card SD, un port DisplayPort 1.4, un port HDMI 2.0 și un touchpad fin de sticlă. Notebook-ul a fost proiectat să se mențină rece și fără zgomot; produce mai puțin de 40dB  își păstrează performanța înaltă de calcul și grafică. ConceptD 7 Ezel are un design elegant, complet alb, cu o finisare cu oxidare cu micro-arc, pentru mai multă putere și rezistență la coroziune și oxidare. De asemenea, are înveliș rezistent la pete și la zgârieturi.

 

 

ConceptD 7 Ezel Pro va fi disponibil în EMEA la prețuri începând de la 2.999 EUR. ConceptD 7 Ezel va fi disponibil în EMEA la prețuri începând de la 2.499 EUR. Specificațiile și prețurile exacte, precum și disponibilitatea vor varia în funcție de regiune. Laptopurile Acer ConceptD poti fi achiztionate de la PC Garage eMAG evoMAG si CEL.ro.   

 Ghidul IT 2024 ©