Noul MSI Creator 17 – Un laptop cu ecran Mini LED dedicat creatorilor de continut

Creator 17 este primul laptop din lume cu o tehnologie revoluționară: panoul cu tehnologie Mini LED, care poate oferi o precizie extraordinară a culorilor și o excelentă calitate a imaginii, lucruri foarte apreciate de către utilizatorii creativi. Mini LED este o tehnologie ce are potențialul de a fi utilizată pe toate afișajele electronice. Are o structură mai simplă, cu performanțe mai bune, combinând toate punctele forte ale altor tehnologii de afișare.

 

 

Pentru creatorii care doresc o calitate remarcabilă a imaginii, cu performanțe HDR 4K și luminozitate fără precedent pe laptop-uri, Mini LED este alegerea logică pentru următorul lor laptop. Având în vedere cererea din partea profesioniștilor și tendințele viitoare, MSI a preluat din nou un rol principal în industria laptopurilor, alegând Mini LED ca afișaj pentru creatorii de conținut. Ecranul de 17 inci al noului Creator 17 are o luminozitate maximă de 1.000 nits și iluminare Mini LED. Această tehnologie permite 240 de zone de control local al luminozității, oferind imagini vibrante cu nuanțe luminoase de alb, negru mai profund și imagini mai detaliate și mai clare.

 

 

Ecranul Mini LED al noului Creator 17 este, până acum, singurul display de laptop care poate atinge standardul HDR 1000 și o iluminare de 1000 nits. Acesta este de cel puțin două ori mai luminos decât omologii săi, ecrane LED sau OLED obișnuite. Motivul pentru care HDR arată mult mai bine este faptul că oferă imagini cu luminozitate extrem de ridicată, un nivel mai mare de contrast între zonele luminoase și cele întunecate de pe ecran, utilizând în același timp mai multe culori pentru a crea o imagine mult mai realistă. Cu standard HDR 1000, afișajul noului Creator 17 poate reproduce culoarea reală a obiectelor așa cum este în viața reală. Creator 17 oferă, de asemenea, o rezoluție înaltă 4K pentru experiențe de vizualizare mai realiste și un gamut larg de culoare de 100% DCI-P3 pentru a oferi o precizie a culorilor cât mai aproape de realitate. Pentru o calitate îmbunătățită a imaginii, în special pentru a aprecia tehnologia HDR, aveți nevoie de control local al luminozității. Creator 17 oferă puterea a peste 240 de zone de luminozitate locală completă și posibilitatea de iluminare a unei anumite zone dintr-o imagine; în mod ideal, acesta este capabil să scadă iluminarea fiecărui pixel suficient pentru a crea un raport de contrast impresionant, care poate fi ajustat automat chiar și atunci când se afișează imagini în mișcare.

   

 

În afară de display-ul extraordinar Mini LED, noul laptop MSI Creator 17 este subțire și puternic, oferind putere de procesare CPU și GPU de ultimă generație, porturi complete pentru laptop, inclusiv primul port Type-C care acceptă reproducerea de imagini 8K pe un afișaj extern. Creator 17 este, de asemenea, echipat cu cel mai rapid cititor de carduri din lume UHS-III ce atinge o viteză de până la 624 MB pe secundă. În plus, portul Thunderbolt poate asigura până la 27W (9V/3A) pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile. Toate aceste caracteristici vor oferi o experiență de lucru plăcută pentru creatorii profesioniști.

 

 

 

Inovațiile de ultimă generație ale Creator 17 își vor face debutul în cadrul CES din acest an, iar MSI își dorește să demonstreze capacitatea de a fi întotdeauna cu un pas înaintea industriei. Nu se stiu detalii despre disponibilitatea oficiala in Romania sau pretul de achizitie. Laptopurile MSI pot fi achizitionate in Romania de la PC Garage eMAG evoMAG si CEL.ro. Ghidul IT 2024 ©