PC Garage iti face cadou o carcasă pentru fiecare combinație de procesor, placă de bază și placă video cumparată

PC Garage reiterează o promoție de succes pentru cei care își construiesc singuri PC-urile. Astfel, oferă cadou o carcasă pentru fiecare platformă hardware compatibilă achiziționată. Odată cu dezvoltarea procesoarelor și a soluțiilor grafice mai performante, precum şi a unor aplicații și jocuri tot mai solicitante, necesitatea unei răciri mai eficiente a devenit tot mai importantă.

 

Din perspectiva unei carcase, acest lucru înseamnă un flux de aer cât mai bun, obținut prin amplasarea unui număr optim de ventilatoare în poziții cheie. Tot aici, posibilități avansate de cable management care să permită asamblarea unui sistem cât mai aerisit. Totuşi, se întâmplă frecvent ca bugetele să nu fie suficient de generoase pentru a permite alegerea atât a unor componente hardware puternice, cât și a unei carcase adecvate. De aceea, de multe ori, carcasa ajunge pe lista elementelor sacrificate.

 

 

Înțelegând foarte bine această situație, PC Garage a oferit în trecut în mod gratuit câte o carcasă pentru fiecare configurație nouă achiziționată, în cadrul unei promoții pe care o repetă acum în intervalul 9-31 decembrie 2019, în limita stocului disponibil.

 

De această dată, carcasa oferită cadou este Spacer H3X – un model middle tower proiectat pentru un wire management de excepție și capabilități de răcire adecvate pentru cele mai puternice componente hardware. Compatibilă atât cu plăci de bază în format mATX, cât și ATX, ea include nu mai puțin de 6 ventilatoare de 120mm. Spațiul interior disponibil este suficient de generos pentru a adăposti coolere pentru procesor înalte de până la 165mm și plăci video lungi de până la 350mm.

 

 

La fel ca în trecut, pentru a primi cadoul pregătit de PC Garage, utilizatorii trebuie să achiziționeze un procesor, o placă de bază și o placă video. Valoarea totală a acestora trebuie să depășească 2500 Lei, nefiind incluse în campanie plăcile video profesionale, plăcile video pentru mining, procesoarele pentru servere, plăcile de bază pentru servere, comenzile înregistrate în modul Business și produsele desigilate.

 

 

 

Suplimentar, PC Garage face și două recomandări de configurații compatibile cu carcasa Spacer oferită cadou:

 

 

  1. GIGABYTE B450M DS3H + AMD Ryzen 5 3600 + Sapphire Radeon RX 5700 XT PULSE 8GB, salvată ca wishlist la adresa: pcg.ro/wish1amd
  2. ASRock B365 PRO4 + Intel Core i5 9600K + GIGABYTE GeForce FTX 1660 Ti OC 6GB, salvată ca wishlist la adresa: pcg.ro/wish2intel

 

 

Pentru cei care doresc să își personalizeze viitorul PC de gaming/editare foto-video/streaming online, PC Garage oferă suport LIVE prin intermediul căsuței de Chat de pe site. Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe pagina dedicată: https://www.pcgarage.ro/te-echipam-gratuit-carcasa-cadou-2019/

 Ghidul IT 2020 ©