Asus ROG Swift PG65UQ – Monitor de gaming cu diagonala de 165 cm

Republic of Gamers (ROG) a anunțat disponibilitatea din luna octombrie a monitorului Swift PG65UQ Big Format Gaming Display (BFGD). ROG Swift PG65UQ dispune de un panou HDR, de 65 de inchi, cu rezoluție 4K (3840 x 2160), supra-tactabil la 144 Hz, cu acoperire de 95% a spectrului de culoare profesional DCI-P3.

 


Cu o tehnologie completă de diminuare locală a luminii (FALD), ce controlează în mod dinamic iluminarea LED pe 384 de zone, și cu luminozitate maximă de 1000 de niți, ROG Swift PG65UQ redă umbre și lumini nuanțate, realistice, contrast uimitor, culori cinematice și latență redusă pentru a oferi cea mai bună experiență HDR în gaming.

 

 


ROG Swift PG65UQ beneficiază de un panou HDR, cu diagonala de 65 de inchi și rezoluție 4K (3840 x 2160), integrând peste opt milioane de pixeli într-un spațiu uriaș. Având rate de refresh ce pot ajunge, prin overclocking, la 144 Hz, monitorul afișează cu ușurință efecte vizuale dinamice și le face mai fluide.  Pentru a elimina tremurul care poate apărea atunci când performanța scade sub rata maximă de reîmprospătare, ROG Swift PG65UQ dispune de tehnologie NVIDIA G-SYNC Ultimate pentru a sincroniza cadrele cu plăcile video GeForce.

 

 


Cu o tehnologie completă de diminuare locală a luminii (FALD), ROG Swift PG65UQ controlează în mod dinamic iluminarea LED pe 384 de zone, furnizând un contrast foarte înalt pentru scene întunecate mai detaliate, cu un aspect mai natural. LED-urile pot fi pornite și oprite independent pentru a crea o plajă largă de iluminare dinamică pentru imagini mult mai bogate și mai nuanțate. Fiind certificat DisplayHDR 1000 și Ultra HD Premium, ROG Swift PG65UQ poate atinge luminozitatea maximă de 1000 de niți în fiecare zonă LED.

 

ROG Swift PG65UQ dispune de tehnologie quantum-dot, oferind o gamă largă de culori, cu acoperire de 95% a spațiului de culoare standard cinematografic DCI-P3, iar procesul de pre-calibrare din fabrică asigură o acuratețe incredibilă a culorii (Delta-E < 2) imediat ce a fost scos din cutie.

 

Pentru jucătorii ce preferă mai multe platforme, ROG Swift PG65UQ este o alegere naturală. Acesta funcționează perfect cu Xbox One, suportând rate de refresh variabile (VRR) de 48–60 Hz prin conexiunea HDMI. ROG Swift PG65UQ este la fel de potrivit pentru filme și divertisment la fel cum este și pentru gaming. Pe lângă panoul avansat, ROG Swift PG65UQ vine cu difuzoare de 15W integrate și tehnologia exclusivă ASUS SonicMaster pentru performanțe audio puternice.

 

ROG Swift PG65UQ Big Format Gaming Display (BFGD) va fi disponibil în România în decembrie 2019. Produsele ASUS sunt disponibile in Romania la PC Garage eMAG evoMAG si CEL.ro .

 

 

 Ghidul IT 2020 ©