Performanță de top în gaming la rezoluție Full-HD cu GPU-ul AMD Radeon RX 580 8GB

AMD Radeon RX 580 8GB continuă să aducă un raport calitate-preț excelent gamerilor mainstream și nu numai. Gama de plăci video oferit de partenerii AMD livrează un gameplay de top în rezoluție 1080p Full-HD la un preț competitiv pentru performanța oferita.Împreună cu oferta AMD Xbox Game Pass, cumpărătorii de plăci video Radeon din seria RX 500 vor primi acces gratuit la titluri precum Gears 5, împreună cu peste 100 de jocuri pentru PC, pentru primele trei luni de la activare.

 

 

Împreună cu tehnologia Radeon FreeSync, cea mai populară astfel de funcție adaptivă din lume, gamerii pot experimenta un gameplay cursiv. Cu noua funcție Radeon Anti-Lag, timpul de răspuns este redus cu până la 31%, oferind gamerilor un avantaj impresionant în jocurile competitive.

 

 

Recent, AMD a adus funcția Radeon Image Sharpening pe plăcile video Radeon RX 570, RX 580 și RX 590. Cu ajutorul celei mai recente versiuni a platformei Radeon Software Adrenallin Edition, gamerii care se joacă pe GPU-uri AMD pot experimenta efecte vizuale oferite de plăcile video Radeon din seria 5700 în jocurile AAA.

 

 

RIS este un algoritm inteligent de contrast adaptabil care aduce culori naturale și claritate în gameplay, cu ajutorul unor tehnici de post-procesare care nu afectează cu absolut nimic cursivitatea jocului. Împreună cu Radeon GPU Upscaling, RIS permite un framerate ridicat și o experiență de gameplay fluidă chiar și pe monitoarele cu rezoluții înalte.

 

Produsele Radeon RX 590 / RX 580 / RX 570 sunt disponibile la: PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta )evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ).


Ghidul IT 2020 ©