Acer a prezentat noul Predator Triton 300 – Laptop de gaming ultra-compact si accesibil

 Acer a prezentat astăzi noul Predator Triton 300, acesta extinde linia Triton cu o soluție accesibilă pentru jucătorii mainstream care apreciază design-urile subțiri și ușoare. Predator Triton 300 este cel mai nou produs din gama de notebook-uri de gaming ușoare și subțiri, echipat cu Windows 10. Este un amestec perfect de performanță și funcții, toate ambalate într-un design subțire, pentru valoare convingătoare. Cu o greutate de doar 2,3 kg, șasiul său din aluminiu prezintă același design negru mat cu elemente iluminate de culoare albastră și accente întâlnite pe alte notebook-uri Predator. 

 

 

Un procesor Intel Core până la i7 din a 9-a generație este combinat cu o placă video NVIDIA GeForce GTX 1650 și 16GB de memorie DDR4 2666Hz (upgradabilă la 32 GB). Pentru a oferi un spațiu masiv de stocare a jocurilor, acesta suportă până la două SSD-uri PCIe NVMe de 1TB în RAID 0 și până la un hard disk cu capacitate de 2TB.

 

 

Ecranul luminos IPS Full HD de 15,6 inci cu rame înguste include o rată de refresh de 144Hz și timp de răspuns overdrive de 3ms, oferind grafică și culori realiste care apar, evidențiază fiecare detaliu și aduc jocurile la viață. Tastatura are iluminare RGB pe zone și taste dedicate Turbo și Predator Sense. În plus, tastele WASD, săgeata și tastele dedicate au o formă concavă și sunt transparente, pentru ușurință la utilizare.

 

 

Noul Predator Triton 300 are un design termic superior, întâlnit pe toate notebook-urile Predator, inclusiv ventilatoare duble cu tehnologie AeroBlade™ 3D din a 4-a generație patentată de Acer, tehnologie CoolBoost și zone de intrare și evacuare a aerului amplasate strategic. Acer Predator Triton 300 va fi disponibil în EMEA începând cu luna octombrie, la prețuri de la 1299 euro. Produsele Acer Predator sunt disponibile in Romania la  PC Garage ( vezi oferta ) – eMAG ( vezi oferta )– evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ).

 

 Ghidul IT 2020 ©