Noile Logitech MX Master 3 și MX Keys – Periferice premium pentru productivitate

Logitech lansează MX Master 3 și MX Keys, cele mai noi produse din gama premium Logitech Master. Mouse-ul și tastatura transformă modalitatea de lucru prin performanța puternică și fiabilitate. Proiectat și realizat în Elveția, MX Master 3 oferă o experiență de scrolling ultra-rapidă și ultra-precisă datorită noii rotițe MagSpeed. Funcționând pe bază de electromagneți, MX Master 3 permite parcurgerea în mod silențios a mii de linii în câteva secunde. Iar MX Keys beneficiază de tehnologia Perfect Stroke.

 

 

Mouse-ul Logitech MX Master 3 Wireless dispune de viteză și precizie ridicată, iar designul atent realizat oferă confortul necesar pentru zilele lungi de muncă, asigurând poziția ideală pentru mâna și încheietură. Mouse-ul vine echipat cu senzorul de înaltă precizie Darkfield 4,000 DPI care se adaptează pe toate suprafețele inclusiv sticla. De asemenea, are o baterie reîncărcabilă care rezistă până la 70 de zile cu o singură încărcare, iar o încărcare de doar trei minute oferă o zi întreagă de folosire.

 

 

Tastatura Logitech MX Keys Advanced Wireless oferă o experiență premium de tastare, cu timp de răspuns rapid și confirmare tactilă. Tastatura dispune de iluminare inteligentă ce detectează mișcarea mâinilor și ajustează automat gradul de luminozitate în funcție de cantitatea de lumină din cameră. Pentru a prelungi durata de viață a bateriei și pentru a diminua un posibil disconfort vizual se închide automat când nu este utilizată. De asemenea, opțional, este disponibil un palm rest detașabil pentru versiunea Logitech MX Keys Wireless Plus, pentru un plus de confort în utilizarea tastaturii.

 

 

Logitech MX Master 3 și MX Keys sunt compatibile cu sisteme de operare precum Windows, Mac și Linux. Mouse-ul și tastatura dispun de tehnologia Logitech Flow, oferind posibilitatea de a transfera date și controla fără probleme până la trei calculatoare Windows sau Mac. Acest lucru permite copierea și trasferarea de conținut, imagini și documente între calculatoare și sisteme de operare.

 

 

Logitech MX Master 3 și Logitech MX Keys vor fi disponibile începând cu luna septembrie 2019 pe site-ul Logitech.com, dar și în magazinele partenere din octombrie 2019. Prețul recomandat pentru MX Master 3 este 479.9 lei, iar pentru MX Keys este 479.9 lei. MX Palm Rest este disponibil pentru vânzare separat pe Logitech.com . Produsele din seria MX Master sunt disponibile in Romania la PC Garage ( vezi oferta ) – eMAG ( vezi oferta )– evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ).

 

 

Pentru cei interesati de seria MX de la Logitech, am facut review la MX Vertical ( vezi articol ) si la MX Ergo ( vezi articol ).

 

 

 

 Ghidul IT 2020 ©