Noile laptopuri Acer Predator Helios 300 si 700 au fost lansate oficial

Noul notebook Predator Helios 700 este echipatcu procesoarele Intel  i9 din a 9-a generatie, placi grafice NVIDIA GeForce RTX 2080 sau 2070, pana la 64GB memorie DDR4 si Killer DoubleShot Pro cu Killer Wi-Fi 6 AX 1650. Toata aceasta putere face ca jocurile sa ruleze fluid pe afisajul FHD IPS de 17 inchi, cu rata de refresh de 144Hz si timp de raspuns de 3 ms cu tehnologie NVIDIA G-SYNC.

 

HyperDrift pentru racire sporita si ergonomie

 

Tastatura HyperDrift imbunatateste ergonomia; cu tastatura mai aproape, gamerii pot pastra o distanta optima fata de ecranul de 17 inchi, fara a fi nevoie sa intinda mainile. Tastatura include, de asemenea, taste iluminate RGB, cu anti-ghosting si taste MagForce WASD. Tastele MagForce utilizeaza comutatoare liniare analogice care declanseaza actionarea imediat dupa apasarea initiala pentru a oferi jucatorilor mai mult control asupra miscarilor precise din joc. Un Touchpad de precizie este evidentiat cu iluminare albastra si este echipat cu doua butoane discrete pentru a face click cat mai usor.

Butonul Turbo declanseaza rapid overclocking-ul, in timp ce noua tasta PredatorSense ofera acces imediat la temperatura procesorului si a placii grafice, controlul ventilatorului, iluminarea RGB si multe altele. Iluminarea RGB imbunatateste, de asemenea, jocurile online cu Predator RGB Assault League of Legends (LoL), prin conectarea iluminarii tastaturii de actiunea de pe ecran in timpul legendarelor batalii din LoL.

 

 

Predator Helios 300 — Ridicam standardele notebook-urilor de gaming din clasa medie

 

Cel mai bine vandut notebook Predator Helios 300 tocmai a fost imbunatatit cu adaugarea de tehnologii si caracteristici puternice, impreuna cu un nou design nou. Jucatorii vor fi foarte entuziasmati de cele mai noi procesoare pana la Intel Core i7 din a 9-a generatie, pentru performante exceptionale, de adaugarea noilor placi grafice NVIDIA GeForce RTX 2070 cu Max-Q Design sustinut de tasta Turbo, pentru overclocking instant si de Killer DoubleShot Pro pentru o retea rapida si fara lag. Cu pana la 32GB memorie DDR4 2666MHz si pana la doua SSD-uri PCIe NVMe in RAID 0 plus un hard disk.

 

 

Dar cel mai notabil este aspectul noului notebook. Carcasa sa metalica se potriveste perfect cu accentele albastre elegante, alaturi de tastatura iluminata echipata si pe alte notebook-uri Predator. O rama ingusta in jurul afisajului si o tastatura reproiectata cu font Predator confera noului model un aspect modern si actual.

 

 

Laudat pentru ca este unul dintre primele notebook-uri din clasa sa cu display de 144Hz, Helios 300 este echipat cu ecran FullHD IPS de 15,6 inci sau 17,3-inci.

 

 

 

Noile Predator Helios 700 si Helios 300 vor fi disponibile in Europa incepand cu luna Iunie cu preturi cuprinse intre 1,499 si 2,699 Euro. Actualele laptopuri Acer Helios 300/Helios 500 sunt disponibile la PC Garage ( vezi oferta ) si eMAG ( vezi oferta ). Modelele actuale vor intra la promotie in saptamaniile urmatoare

 Ghidul IT 2024 ©