Logitech MX Vertical lansat oficial – Mouse performant cu design vertical ergonomic

Logitech lansează Logitech MX Vertical, cel mai avansat mouse care îmbină un design ergonomic cu performanța. MX Vertical este conceput pentru a reduce efortul depus de antebraț și presiunea încheieturii mâinii, în timp ce unghiul vertical de 57 de grade este optimizat pentru o poziție ergonomică, fără a compromite productivitatea.

Logitech MX Vertical (5)Logitech MX Vertical (6)

Testat științific și aprobat ergonomic, MX Vertical este conceput pentru a păstra o poziție naturală a mâinii și un unghi vertical de 57 de grade pentru a reduce activitatea musculară cu până la 10% comparativ cu un mouse standard. Forma confortabilă este gândită să se potrivească la diferite forme și dimensiuni de mâini, iar textura cauciucată de la suprafață și suportul pentru degetul mare asigură o apucare  naturală a dispozitivului.

Logitech MX Vertical (2)
MX Vertical are încorporat cel mai performant senzor optic, cu o precizie ridicată de 4.000 DPI, ceea ce ajută la realizarea a de patru ori mai puține mișcări ale mâinii și reducerea oboselii în timpul utilizării. Comutatorul de viteze pentru cursor permite ajustarea rapidă a vitezei DPI și obținerea unei precizii ridicate doar cu o atingere de buton.

 

Logitech MX Vertical (3)

 

Mouse-ul MX Vertical are o autonomie ridicată datorită faptului că bateria reîncărcabilă rezistă până la 4 luni doar cu o încărcare completă, iar o încărcare rapidă de doar un minut asigură 3 ore de utilizare. Dispunând de ambele tehnologii, Logitech Easy-Switch și Logitech Flow, se poate face trecerea insesizabilă între oricare două calculatoare și chiar copia și transfera imagini sau documente între ele.

Logitech MX Vertical (4)

 

Preț și disponibilitate4

MX Vertical va fi disponibil internațional începând din luna septembrie, având posibilitatea de a face precomandă pe Logitech.com începând cu 20 august, la un preț recomandat de 99,99$. Mai multe informații se pot găsi pe site-ul oficial Logitech.com.

 

In Romania produsele Logitech sunt disponibile  la PC GarageCEL.roevoMAG eMAG.Promit un review interesant alaturi de MX Vertical.

 

 Ghidul DSLR 2018 ©  Dezvoltat de Cristian Dobrinoiu