DSC_2223

Review PowerCube – Prelungitor cu telecomanda si accesorii

Navigand pe internet in urma cu cateva saptamani am zarit un prelungitor interesant de la PowerCube. Se numeste PowerCube Remote si vine alaturi de o telecomanda wireless, fara acumulatori, pentru pornirea si oprirea furnizarii de curent electric dispozitivelor. Aceasta functie este foarte utila pentru persoanele ce vor sa scoata de la incarcat telefonul, tableta si laptopul fara sa se deplaseze pana la priza. Alaturi de acest prelungitor am mai primit un PowerUSB si un cablu cu un conector de tip 3 in 1. Aceste produse formeaza un kit excelent pentru persoanele aflate mereu in miscare.

 

 

Specificatii Power Cube Remote

 

 • Prelungitor cu 4 prize;
 • Cablu de 150 cm;
 • Buton On/Off;
 • Protectie copii si impamantare;
 • Curent alimentare: 16A/250V;
 • Telecomanda cu raza de 25 metri ce functioneaza cu energie cinetica;
 • Telecomanda cu benzi adezive incluse;

 

Specificatii PowerUSB

 

 • Priza AC 100-240V~ 50/60Hz 0.3A;
 • 4 porturi USB 2.0 pentru incarcare;
 • Curent de incarcare de 2.1A in total pentru cele 4 porturi;
 • Protectie scurt-circuit, temperatura si supra-curent;
 • Suport de fixare ale cablurilor.

 

 

 

 

Inspectie Vizuala

 

Power Cube - PowerUSB (4)

Ambalajul in care vine PowerCube Remote.

Power Cube - PowerUSB (5)

In cutie gasim: PowerCube cu cablu de 1,5 metri, telecomanda, suportul ce permite lipirea prelungitorului cu ajutorul celor doua benzi adezive.

Power Cube - PowerUSB (7)

Suportul “sacrifica” o priza pentru atasarea de orice suprafata.

Power Cube - PowerUSB (6)

Telecomanda kinetica are o raza de 25 metri si faciliteaza oprirea/pornirea la apasarea butonului.

Pe spatele acesteia avem doua benzi adezive pentru atasarea de orice suprafata.

Power Cube - PowerUSB (10)

Powercube are cablu nedetasabil cu o lungime de 150 cm.

Power Cube - PowerUSB (9)

PowerCube Remote are buton de oprire/pornire a prizei, identic cu cel gasit pe telecomanda.

Power Cube - PowerUSB (8)

Dimensiunile sunt suficient de mici pentru a fi usor de transportat in bagaj, alaturi de alte echipamente electronice.

Constructia este realizata din plastic dur si lucios cu finisaje de calitate.

Power Cube - PowerUSB (11)

PowerUSB Hub ofera patru porturi de incarcare USB cu un amperaj total de 2,1 A.

Power Cube - PowerUSB (12)

In cutie gasim adaptorul de retea, manualul si PowerUSB Hub.

Power Cube - PowerUSB (13)

PowerUSB HUB are integrata si o siguranta interschimbabila pentru protectia impotriva supratensiunii.

Power Cube - PowerUSB (14) Power Cube - PowerUSB (15)

PowerUSB este foarte compact si vine dotat cu 4 USB pentru incarcare si un port microUSB pentru folosirea ca un hub USB.

Power Cube - PowerUSB (16)

PowerUSB are si doua organizatoare de cabluri.

Power Cube - PowerUSB (17)

PowerCUBE Remote si PowerUSB Hub se completeaza perfect, acest kit fiind o solutie perfecta pentru persoanele mereu in miscare.

Power Cube - PowerUSB (2) Power Cube - PowerUSB (3)

Alaturi de PowerCube Remote si PowerUSB, a sosit si un cablu plat cu trei conectori ( Ligtning, microUSB, USB Type-C).

 

Utilizare

 

Am ales sa testez PowerCube datorita telecomenzii kinetice, care ofera posibilitatea opririi prizei si a dispozitivelor alimentate, la o simpla de apasare de buton. Zilnic lasam dispozitive la incarcat cu mult peste timpul de incarcare, iar acest lucru afecteaza acumulatorii putin cate putin, pana in punctul in care trebuiesc inlocuite. Acum este foarte usor sa lasi seara la incarcat telefonul, laptopul, un acumulator extern si acum poti sa le opresti cu telecomanda pozitionata pe noptiera. Este foarte usor sa pleci de acasa in concediu si sa folosesti PowerCube Remote ca priza principala, iar cand iesi pe usa este suficient sa apesi pe buton si totul va fi oprit instant. Telecomanda kinetica are marele avantaj ca nu are nevoie de baterii pentru a functiona. Fiind un lucru mai putin care nu trebuie incarcat si alimentat in ziua de astazi.

 

PowerUSB Hub am ales sa il atasez de PowerCube, pentru ca si el se va opri odata cu priza. Acest kit este ideal pentru bagajul persoanelor care se afla mereu in miscare si au nevoie de flexibilitate la incarcare. PowerUSB poate fi folosit cu ajutorul unui cablu microUSB ca HUB USB pentru laptop. Acesta este realizat din plastic solid si are pe laterale doua organizatoare de cabluri pentru usurinta de folosire. Alaturi de PowerUSB am primit si un cablu USB 3 in 1 (conectori lightning, microUSB, USB type-C)  ofera flexibilitatea incarcarii tuturor dispozitivelor cu un singur cablu. Acesta are un profil plat si are o lungime de 150 centimetri. Singura problema a acestui cablu sunt conectorii, care de multe ori nu pot incarca dispozitivele cu carc. Am intampinat problema cu iPad mini cu carcasa Peli ( review ) si cu iPhone SE cu carcasa Catalyst ( review ).

 

 

 

Concluzie

 

Aceste trei produse formeaza un kit excelent pentru calatorii, putand fi utilizat de toata lumea. PowerCube Remote ofera posibilitatea opririi/pornirii de la o distanta maxima de 25 metri, cu ajutorul unei telecomenzi kinetice. Constructia este de calitate, iar cablul de 150 cm este suficient de lung pentru nevoile tipice e acasa si din concediu. PowerUSB Hub poate incarca patru dispozitive USB incet si sigur ( 2,1 A pe 4 porturi). Vine cu functie de HUB pentru calculator in caz de nevoie si are integrata siguranta impotriva supra-tensiunii. Cablul 3 in 1 ofera suficienta flexibilitate pentru incarcarea tuturor dispozitivelor. Cu acest cablu se pot incarca simultan un iPhone 7 si un Samsung Galaxy S8 datorita aranjarii porturilor.

 

PowerCube Remote are un pret de 100 lei, PowerUSB Hub este disponibil si el in schimbul sumei de 50 lei, iar cablul 3 in 1 are un pret de 40 de lei. In schimbul sumei de 190 lei poti achizitiona un kit foarte util in multiple aplicatii. Produsele sunt disponibile pentru achizitie de pe Power-Cube.ro ( verifica oferta completa de produse ).

 

Comments

commentsGhidul DSLR 2018 ©  Dezvoltat de Cristian Dobrinoiu