Vetter iCharge Pro 2 (8)

Vetter iCharge Pro 2 – Cel mai compact si usor powerbank de 10.000 mAh

Vetter iCharge Pro 2 este cel mai nou powerbank de 10.000 mAh sosit pentru a fi testat. In acest moment exista pe piata o gama larga de powerbankuri disponibile. Vetter iCharge Pro 2 se diferentiaza de concurenta prin modul de incarcare dual-input ( microUSB si Lightning). Acest lucru scuteste utilizatorul de Apple de grija unui cablu microUSB pentru a reincarca powerbank-ul. Vetter iCharge Pro 2 vine cu o dimensiune semnificativ mai mica fata de alte produse similare cu capacitate de 10.000 mAh. La interior gasim celule Li-Polymer fabricate de LG si certificate pentru transportul in bagajul de mana al aeronavelor.

 

 

Specificatii cheie

 

  • Capacitate: 10.050 mAh;
  • Tensiune intrare: 5V – 2A;
  • Iesire: 2 x 5V/2.4A ( Smart Charge Technology);
  • Mod de incarcare dual-imput ( microUSB si lightning);
  • Circuite inteligente pentru asigurarea unui curent constant de incarcare;
  • Dimensiuni: 100 x 62.5 x 22.5 mm
  • Greutate: 240 grame.

 

 

 

Inspectie Vizuala

 

Vetter iCharge Pro 2 (5) Vetter iCharge Pro 2 (6)

Ambalajul powerbankului este neasteptat de mic si pe spatele acestuia gasim specificatiile.

Produsul este made in Hong Kong.

Vetter iCharge Pro 2 (7)

iCharge Pro 2 vine cu sistem dual de intrare si iesire.

Vetter iCharge Pro 2 (8)

In cutie gasim: iCharge Pro 2, manualul de utilizare si cablul microUSB.

Vetter iCharge Pro 2 (9)

iCharge Pro 2 incape cu usurinta intr-o palma si aproape in orice buzunar de dimensiuni mici.

Vetter iCharge Pro 2 (10)

In partea de sus gasim butonul On/Off cu indicator de incarcare, 2 x USB pentru incarcare si doua porturi de incarcare ( microUSB + Lightning ).

Vetter iCharge Pro 2 (1)

In partea de jos gasim specificatiile cheie si logoul Vetter.

Vetter iCharge Pro 2 (2)

Vetter iCharge Pro 2 (3)

O comparatie de dimensiuni intre iCharge Pro 2 vs Noontec Powa de 10.400 mAh si Xtorm Connect 5000 ( review ).

Vetter iCharge Pro este mai usor si mai compact decat Noontec Powa.

 

Utilizare

 

 

iCharge Pro 2 este cel mai compact si usor powerbank cu capacitatea de 10.000 mAh testat pana acum. Celulele Li-Polymer fabricate de LG pot fi incarcate prin sistemul dual-imput cu cablu microUSB sau Lightning. Este printre primele powerbank-uri consumer cu incarcare cu ajutorul unui cablu lightning. Porturile de incarcare ofera o incarcare inteligenta de pana la 2.4 Amperi.La interior gasim circuite de calitate si protectii impotriva supra-incarcarii, supra-incalzirii, supra-voltajului.In timp ce incarca powerbank-ul, nu se incalzeste deloc, dar in timp ce se incarca se va incalzi moderat, nimic grav.

 

Am folosit iCharge Pro 2 pentru a incarca un iPhone SE, iPad Mini 2 Retina de cand a sosit. Am reusit sa incarc iPad Mini 2 pana la 100% si telefonul pana la 45% ulterior. Pot incarca complet un iPhone SE de 4 ori maxim. Numarul de incarcari depinde foarte mult de telefonul folosit, cat si de eficienta powerbank-ului. Toate capacitatile inscriptionate pe eticheta sunt in cele mai multe cazuri cu 20-30% mai mici. Totul tine de eficienta celulelor de la interior. Constructia exterioara este realizata din aluminiu cu un finisaj mat, iar capatele acumulatorului sunt din plastic. iCharge Pro 2 este foarte solid si poate face fata la socuri mecanice moderate.

 

 

Am sa pot detalia mai mult performantele lui iCharge Pro 2 dupa cateva luni de folosire.

 

 

 

Concluzie

 

 

Vetter iCharge Pro 2 este un powerbank usor si compact cu o capacitate suficienta pentru incarcarea unei tablete si a unui telefon. Greutatea redusa il face perfect pentru buzunarul blugilor si bagajul de vacanta. Poate fi incarcat cu cablu microUSB sau Ligthing, dotare  foarte utila pentru posesorii de telefoane Apple care nu mai au nevoie de un cablu microUSB. Vetter iCharge Pro 2 ofera un raport calitate/pret imbatabil, iar dimensiunile si greutatea redusa il fac un produs usor de recomandat.

 

Powerbank-ul poate fi achizitionat de AICI la un pret de 161 de lei, acesta fiind disponibil si in varianta cu port QuickCharge 3.0 la un pret de 179 de lei ( AICI ).

 

Badge Inovation Vetter

 

Comments

commentsGhidul DSLR 2018 ©  Dezvoltat de Cristian Dobrinoiu