IB-SP101-BT (4)

Review IB-SP101-BT – Boxa portabila “all in one”

IB-SP101-BT este o boxa portabila cu conectivitate bluetooth 3.0 care a sosit in urma cu putin timp pentru a fi testata. Produsul vine cu o cuprinzatoare lista de dotari precum: port auxiliar, slot microSD, radio FM, termometru integrat, functie ceas cu alarma. Toate aceste dotari suna bine pe hartie, dar ramane de vazut cat de bine se comporta toate acestea in utilizare. Autonomia declarata de catre producator este de aproximativ 10 ore. IB-SP101-BT are dimensiuni rezonabile si o greutate ce nu ingreuneaza bagajul de vacanta.

 

 

Specificatii Cheie

 

  • Difuzor principal de 40 mml;
  • Doua difuzoare secundare prezente pe laterale;
  • Conectivitate: Bluetooth 3.0, slot microSD, port auxiliar ( jack 3.5 mm);
  • Functii: Radio FM, Ceas Desteptator, Termometru, Microfon pentru apeluri;
  • Autonomie de pana la 10 ore per incarcare;
  • Acumulator Li-ion cu capacitate de 2200mAh;
  • Greutate: 378 grame;
  • Dimensiuni: 190x48x69 mm.

 

 

Inspectie Vizuala

 

IB-SP101-BT (6)

Boxa este defapt un mini sistem audio 2.1.

IB-SP101-BT (5)

In cutie pe langa boxa gasim: manualul, cablu jack, cablu microUSB si cablul de alimentare.

IB-SP101-BT (7)

Partea din fata a boxei este glossy si poate fi folosita si ca oglinda, cand boxa este oprita.

IB-SP101-BT (8)

Toate butoanele fizice se gasesc in partea de sus.
Acestea ofera un feedback precis la apasare.

IB-SP101-BT (9)

In partea din spate gasim: butonul on/off, slotul microSD, portul de incarcare si mufa auxiliar.

IB-SP101-BT (10)

Sub afisajul mare de ceas se pot observa toate iconitele ce corespund functiilor disponibile pe IB-SP101-BT.

IB-SP101-BT (2)

Boxa este compacta si nu foarte grea pentru ce ofera.

 

Utilizare

 

 

IB-SP101-BT este o boxa portabila ce ofera un volum rezonabil pentru dimensiunile sale. Acesta se aude foarte bine intr-o camera de dimensiuni medii. Am folosit-o tot timpul conectata prin bluetooth la iPhone SE, iPad mini 2 si la laptopul Asus GL553 ( review ). Conexiunea este stabila si nu am intampinat decat o deconectare neasteptata cand a fost conectata la laptop. Conectarea, deconectarea, inserarea unui card microSD sau a cablului auxiliar sunt insotite de un mesaj audio specific.

 

Calitatea audio este decenta, aceasta incepand sa se degradeze putin la volum maxim. Bass-ul este prezent in majoritatea cazurilor, dar nu este foarte puternic. Este ideala pentru birou si de luat in concediu, de curand am avut o iesire de 4 zile in Thassos si boxa m-a insotit. Aceasta este foarte usor de folosit si conectat, astfel te poti bucura de muzica preferata oricand, oriunde. IB-SP101-BT are o autonomie masurata de 6-7 ore la volum de 70%, incarcarea completa dureaza aproximativ 60 de minute, aceasta functionand si in timpul incarcarii. Afisajul orei exacte este ajustabil ca intensitate si ofera un unghi de vizibilitate bun, alaturi de un font suficient de mare pentru a fi observat dimineata. Constructia este realizata integral din plastic de calitate, finisajele fiind mate cu exceptia fetei de tip oglinda.

 

 

Concluzie

 

 

 

IB-SP101-BT este o boxa excelenta pentru utilizarea acasa, la birou sau chiar de luat in vacanta. Conectivitatea multipla ofera utilizatorului suficiente optiuni de auditie. Afisajul mare al ceasului, alaturi de functie de alarma duala si radio FM fac din IB-SP101-BT un produs foarte bine dotat. Calitatea audio la volum maxim putea fi mai buna, volumul fiind suficient de mare pentru o camera medie.Rezistenta la apa si nisip ar fi printre cele mai semnificative imbunatatiri posibile pentru produs.Mai ramane de vazut cat de rezistent este acumulatorul intern in timp si produsul in sine.

 

IB-SP101-BT este disponibila pentru achizitie la un pret de 37 de euro pe Amazon DE. Daca ti-a placut articolul, aboneaza-te la newsletter.

 

IB-SP101-BT

 

Comments

commentsGhidul DSLR 2018 ©  Dezvoltat de Cristian Dobrinoiu