Mio Mivue 792 back

Mio MiVue 792 – Prima cameră auto cu senzor Sony Starvis

Mio Technology lansează pe piață camera video auto Mio MiVue 792 WIFI Pro, dotată cu senzor Sony Starvis, GPS și WiFi. Camera dispune de un sistem avansat de asistență a șoferului (ADAS), funcție de monitorizare a presiunii din pneuri (opțional) și de înregistrare a imaginilor din spatele vehiculului (opțional). MiVue 792 este primul dispozitiv din noua gamă de camere auto Mio MiVue prevăzut cu cel mai nou senzor optic Sony Starvis, care funcționează chiar și în condiții dificile de iluminare. Practic, noua cameră video înregistrează imagini la o calitate superioară, atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții. În plus, noul dispozitiv Mio dispune și de un obiectiv format din 6 lentile din sticlă.

MiVue 792 înregistrează imagini Full HD (1080p) la 60 de cadre pe secundă. Datorită acestei funcționalități, utilizatorii pot înregistra clar detalii importante din trafic (cum ar fi plăcuțele de înmatriculare), fiind de mare ajutor în eventualitatea producerii unor incidente neplăcute pe drum. În plus, dispozitivul are un unghi larg de vizualizare, de 140 de grade, care asigură captarea imaginilor ultra-wide.

 Mio Mivue 792 back

Camera are un ecran de 2,7 inch (6,85 cm), prin intermediul căruia utilizatorii pot vedea toate filmările realizate și pot reda înregistrările și pozele captate. Dispozitivul începe să înregistreze odată cu pornirea maşinii. Șoferii pot alege ca dispozitivul să fie întotdeauna pe înregistrare, lucru posibil în autoturismele care oferă acces la sursa de alimentare constantă. Fișierele obținute sunt stocate pe cardul de memorie, iar spațiul de stocare a filmelor și imaginilor poate fi controlat prin ataşarea unui card MicroSD (până la 128 GB). De asemenea, cu ajutorul software-ului gratuit pentru procesarea înregistrărilor de la Mio, MiVue Manager, utilizatorii pot vizualiza şi reda filmele la orice viteză, pot vizualiza traseul parcurs pe Google Maps, pot analiza direcţia de mers, pot distribui înregistrările pe reţelele de socializare și pot actualiza baza de radare fixe.


Camera MiVue 792 dispune de un modul de rețea WiFi integrat, care extinde semnificativ capabilitățile dispozitivului. De asemenea, dacă aplicația este pornită și este activată conexiunea cu smartphone-ul, în cazul detectării unei coliziuni, dispozitivul înregistrează și transferă automat în memoria telefonului un video de 20 de secunde. Modulul GPS integrat înregistrează locaţia, direcţia, viteza şi coordonatele geografice. Utilizatorii obţin astfel un set de informaţii cu privire la traseul parcurs. Apoi, cu ajutorul aplicaţiei MiVue Manager, pot vizualiza traseul parcurs pe Google Maps.

 Mio Mivue 792 front
Sistem avansat de asistență a șoferului (ADAS)

Dispozitivul MiVue 792 este echipat cu sistemul avansat de asistență a șoferului (ADAS), care notifică șoferul în caz de părăsire involuntară a benzii de circulație (LDWS) sau în caz de coliziune frontală (FCWS). De asemenea, dacă distanța dintre mașina dumneavoastră și cea din față scade, de exemplu atunci când șoferul mașinii din față frânează, sistemul FCWS emite o alertă.Noua cameră MiVue 792 poate fi integrată, opțional, cu senzorii de monitorizare a presiunii din pneuri, montați la nivelul roților autovehiculului. Dacă presiunea scade sub un anumit nivel, pe ecranul camerei apare un mesaj de avertizare. Datorită acestei funcții sunt îmbunătățite standardele de siguranță la volan și sunt optimizate costurile pentru anvelope și consumul de combustibil.

  Mio Mivue 792 lifestyle

Camera video MiVue 792 este disponibilă în România din iunie 2017, la un preț recomandat de 869 lei. Camerele de bord Mio pot fi achizitionate de la eMAGCEL.roevoMAG si F64.

Comments

commentsGhidul DSLR 2018 ©  Dezvoltat de Cristian Dobrinoiu