QNAP TS-x77 (1)

QNAP TS-x77 – Seria de NAS-uri cu procesorare AMD Ryzen

TS-x77 este conceput ca o soluție performantă, de mare capacitate, ce se pretează pentru aplicații de virtualizare. Serverul suportă acceleratoare grafice AMD Radeon și NVIDIA, satisfăcând cerințele aplicațiilor de redare și editare video.

QNAP TS-x77 (2)
Seriile TS-x77 vor fi disponibile în versiuni cu 6, 8 și 12 sertare, cu procesoare AMD Ryzen 7 (8-nuclee/16-fire de execuție) și AMD Ryzen 5 (6-nuclee /12-fire de execuție și 4-nuclee /8-fire de execuție) ce suportă criptare AES-NI accelerată și până la 64GB RAM DDR4. Fiecare model din aceste serii furnizează trei sloturi PCIe Gen.3 pentru un potențial incredibil de extensie, suportând plăci de rețea 10GbE/40GbE, SSD-uri PCIe NVMe, plăci video și plăci de extensie USB 3.1. Două sloturi M.2 SATA 6 GB/s sunt oferite pentru accelerarea cache sau pentru volumele de înaltă performanță.

 

QNAP TS-x77 (1)

 

 


Seria TS-x77 furnizează o soluție de stocare excepțională, rulând o mulțime de sarcini specifice mediului business (incluzând partajarea între platforme, back-up, recuperarea datelor în caz de urgență și iSCSI cu sarcini de virtualizare). Seriile TS-x77 dispun de o excelentă combinație de hardware și software ce oferă posibilitatea de extensie, înaltă fiabilitate și instrumentele necesare pentru a satisface fluxurile de lucru ce necesită rate mari IOPS și multitasking.

 

 

QNAP TS-x77 (3)

Serverul NAS QNAP TS-x77 va fi disponibil începând cu trimestrul 3 al anului 2017. NAS-uril QNAP sunt disponibile pentru vanzare la PC GarageeMAGevoMAGCEL.ro . Accesati link semnalizate pentru sustinerea blogului. Multumesc!

 

 

__________________________

Sursa foto: anandtech.com

Comments

commentsGhidul DSLR 2017  ©  Dezvoltat de Cristian Dobrinoiu