QNAP lanseaza TS-431X – NAS pentru afacerile aflate la început de drum

QNAP a lansat serverul NAS TS-431X, o soluție eficientă din punct de vedere economic, cu chipset dual-core și criptare hardware, ce oferă patru unități de stocare și integrează un port 10GbE SFP+. Alături de arhitectura sa centrată pe aplicații și abundența de funcții productive incluzând virtualizarea containerizată, administrarea centralizată a emailurilor, aplicația de note private în cloud și Virtual JBOD, noul TS-431X 10GbE este perfect pentru afacerile mici și mijlocii ce doresc backup, restaurare si cloud privat.

Qnap TS-431X (2)
Motorizat de un procesor AnnapurnaLabs Alpine AL-212 dual-core la 1.7 GHz, însoțit de 2GB/8GB memorie RAM (upgrade la max. 8GB), TS-431X oferă viteze de citire de până la 956 MB/s prin conexiunea 10GbE și până la 312 MB/s la citirea datelor criptate AES 256-bit. Portul 10GbE SFP+ permite transferuri de date la viteze ridicate, backup rapid.

Qnap TS-431X (3)
TS-431X dispune de Container Station, ce integrează tehnologiile de virtualizare ușoară LXC și Docker, acceptând nelimitate aplicații containerizate. Acesta oferă QIoT Containers pentru a stoca datele Internet of Things (IoT) și pentru a ajuta organizațiile să-și dezvolte microserviciile bazate pe mediul IoT și să-și modernizeze aplicațiile moștenite, urmărind noi oportunități de afaceri.

QmailAgent le permite utilizatorilor să administreze în mod centralizat multiple conturi de email ale unor servicii populare și servere IMAP; Notes Station furnizează un instrument online de preluare a notițelor înlesnind colaborarea online; Qsync sincronizează fișierele între diverse dispozitive și folderele diverselor echipe, iar Qsirch oferă un motor puternic pentru căutarea unor texte complexe, înlesnind identificarea fișierelor stocate pe serverul NAS. TS-431X suportă, de asemenea server VPN și client VPN, sisteme de supraveghere IP.

 


Specificații principale

  • TS-431X-2G: 2GB RAM DDR3 (2GB x1)
  • TS-431X-8G: 8GB RAM DDR3 (8GB x1)


Model turn cu 4 bayuri; procesor AnnapurnaLabs Alpine AL-212 1.7 GHz dual-core (companie Amazon), motor de criptare hardware; HDD sau SSD hot-swappable 2.5″/3.5″ SATA 6Gbps; 1 x 10 Gigabit SFP+, 2 x Gigabit RJ45; 3 x USB 3.0, slot de securitate Kensington

Qnap TS-431X (1)

Disponibilitate


Noul model NAS TS-431X este deja disponibil în magazine. Pentru mai multe informații despre întreaga linie de produse QNAP, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.Ghidul IT 2020 ©