Trei accesorii ICY BOX pentru laptopul tau

Laptopurile din ziua de astazi ofera autonomie si performanta din ce in ce mai buna, dar in anumite scenarii de utilizare ducem lipsa de conectivitate. Lipsa sau numarul insuficient al porturilor USB sau audio este principalul dezavantaj al laptopurilor moderne. Persoanele aflate in miscare au nevoie de 2-3 adaptoare pe care se pot baza si care sa le faca viata mai usoara. Cei de la ICY BOX au trimis trei adaptoare ce cred ca vor fi utile oricarui posesor de laptop sau ultrabook.

 

1. ICY BOX IB-AC619 – HUB USB 3.0 cu interfata audio

 

 

Acest produs vine  cu trei porturi si o interfata audio cu doua porturi pentru microfon si casti. Are o constructie metalica de calitate cu finisaj negru mat si un cablu scurt si rigid. Este un produs foarte compact si de calitate ce ofera posesorilor o serie de avantaje. Acest adaptor este plug&play si este compatibil cu laptopurile ce ruleaza Windows sau MAC OS.

 

Iata cateva scenarii in care acest produs poate fi util:

  • Suplimentare conectivitatii  cu pana la 3 dispozitive USB, insa acestea trebuie sa consume cumulat sub 500 mAh pentru o functionare corespunzatoare;
  • Transferul datelor de pe dispozitive externe catre laptop;
  • Conectarea simultana a unui microfon si o pereche de casti;
  • Uilizarea adaptorului atunci porturile audio sau usb de pe dispozitiv nu functioneaza, iar reparatia este costisitoare;

 

 

Galerie Foto

 

 

ICY BOX IB-AC619 (2) ICY BOX IB-AC619 (3)

Amabalajul ilustreaza specificatiile de baza.

ICY BOX IB-AC619 (4)

Adaptorul este foarte compact avand dimensiuni de: 95 x 35 x 22 mm si o greutate de 64 de grame.

ICY BOX IB-AC619 (1)

Interfata audio.

2. ICY BOX IB-AC501 – Adaptor retea Gigabit

 

 

Acest adaptor ofera utilizatorului un port RJ45 Gigabit ( 10/100/1000 ) pentru a conecta un cablu fizic la un ultrabook sau la un laptop. Adaptorul ofera o viteza superioara comparativ cu conexiunea wireless. La nevoie acest produs asigura o viteza mai buna in caz de nevoie pentru un download rapid.

Iata cateva scenarii in care acest produs poate fi util:

 

  • Adauga oricarui laptop cu port USB 3.0 un port fizic Gigabit;
  • Poate fi folosit in cazul defectiunii portului actual de retea sau daca se doreste suplimentarea dispozitivului cu un port RJ45.

 

Galerie Foto

ICY BOX IB-AC501 (2)

In ambalaj gasim cd cu drivere si adaptorul.

ICY BOX IB-AC501 (1)

Portul RJ45 are doua leduri de activitate.

Adaptorul masoara 152 x 25 x 12 mm si are o greutate de 24 de grame. Constructia adaptorului este realizata din plastic, iar calitatea materialelor este foarte buna.

 

 

3. ICY BOX IB-AC603L-U3 – Adaptor extern pentru hdd de 2,5 inch

 

Adaptorul extern pentru hdd de 2,5 inch este compact, usor si permite transferul datelor dintr-un hdd intern pe un laptop. Interfata USB 3.0 este transformata intr-un port Sata III cu alimentare pentru conectarea hdd externe de 2,5 inch. ICY BOX IB-AC603L-U3 vine cu o constructie din plastic decenta cu un finisaj glossy.

 

Iata cateva scenarii in care acest produs poate fi util:

 

  • Copierea datelor de pe orice HDD de 2,5 inch;
  • Permite folosirea unui SSD intern ca unitate de stocare externa la nevoie fara un rack extern.

 

 

Galerie Foto

 

ICY BOX IB-AC603L-U3 (2)   ICY BOX IB-AC603L-U3 (5)

Dimensiunile adaptorului sunt foarte mici si permit stocarea in geanta laptopului fara probleme.

ICY BOX IB-AC603L-U3 (1)

Adaptorul atasat unui HDD de laptop.

Aceste adaptoare de la ICY BOX ofera calitate la un pret foarte mic. Toate produsele prezentate costa aproximativ 350 lei, un pret corect pentru calitatea oferita. Gama completa de produse ICY BOX poate fi gasita pentru achizitie la PC Garage. Foloseste codul 77H8564S la cumparaturile din magazin pentru a sustine blogul. Multumesc.



Ghidul IT 2024 ©