ASUS lanseaza placile de baza Z270.

Plăcile de bază ASUS Z270, pregătite pentru noile procesoare Intel Core din generația a șaptea, sunt create pentru gaming, overclocking, sisteme de răcire cu lichid, medii profesionale și proiecte DIY. Printre facilitățile exclusive ASUS din dotarea acestora se numără: 5-Way Optimization, Pro Clock și T-Topology – generația a treia. Noua serie dispune de Aura Sync, prima tehnologie de iluminare RGB controlată de placa de bază și oferă suport pentru personalizarea cu elemente create la imprimantele 3D. Având cel mai bun potențial de overclocking din clasa sa, seria Maximus IX atinge pragul de 7.383GHz pentru frecvența de funcționare a procesorului Intel Core.

 

Plăcile de bază ASUS Z270 au multiple funcții ce ajută utilizatorii în eforturile lor pentru un overclocking reușit. 5-Way Optimization reglează în mod dinamic aspectele esențiale ale sistemului, totul în timp real, incluzând noua funcție Stress Test Distribution, prin care se ajustează nivelul testelor de încărcare pentru procesor și memoriile RAM, pentru cea mai bună performanță în overclocking. Ultima generație Fan Xpert 4 monitorizează temperaturile acceleratorului grafic, pentru a oferi răcirea eficientă, atunci când placa video este solicitată în jocuri sau în aplicații grafice 3D.

Tehnologia ASUS Pro Clock are un generator de frecvență dedicat, conceput pentru cea de a șaptea generație de procesoare Intel, oferind frecvențe de bază de până la 425MHz sau chiar mai mult. Aceasta lucrează în tandem cu ASUS TurboV Processing Unit (TPU) pentru a îmbunătăți controlul tensiunilor și overclockingul, crescând performanțele până la 5.4GHz sau chiar peste. Cea de-a treia generație ASUS T-Topology duce memoriile DDR4 la un nou nivel, de până la 4133MHz sau mai chiar mai sus. 
ASUS a conceput o serie de accesorii ce pot fi tipărite 3D, incluzând capace pentru cablurile 2-way SLI, grile pentru ventilatoare, sigla ROG pentru partea frontală și tot felul de suporturi pentru cabluri, adăugând mai mult stil. ASUS a cooperat, de asemenea, Shapeways, cea mai mare companie pentru servicii de imprimare 3D, pentru a lansa ASUS 3D Printing Store. Magazinul oferă o selecție de părți printabile, utilizatorii având posibilitatea să selecteze ceea ce doresc să printeze, materialele și culorile preferate, pe care le comandă direct de la Shapeways. Pentru personalizarea avansată, fișierele originale CAD pot fi descărcate și modificate, iar mai apoi pot fi comandate la Shapeways sau pot fi tipărite cu propriile imprimante 3D.

Seriile de plăci de bază ROG includ: Maximus IX Extreme, Maximus IX Formula, Maximus IX Hero și două modele noi – Maximus IX Code și Maximus IX Apex, plus o nouă serie ROG Strix. Toate aceste plăci sunt bazate pe cel mai nou chipset Intel Z270 și sunt proiectate împreună cu inovațiile de top și tehnologiile exclusive ROG. Noua familie ROG furnizează cel mai bun sunet în jocuri grație codecului SupremeFX, cea mai bună răcire cu lichid, cele mai ridicate performanțe în overclocking, plus multe alte opțiuni rafinate de design. Aura Sync și designul prietenos cu piesele tipărite 3D oferă, mai departe, un cadru uimitor pentru gaming.

rog_strix_z270i_gaming

rog_maximus_ix_extreme_3d

ASUS Prime aduce o evoluție în linia de plăci de bază ASUS, fiind construită în spiritului tradiției ce pornește din 1989. Echipa de ingineri ASUS este încântată de posibilitatea de a oferi tuturor beneficiile personalizării, maximizând performanța, stabilitatea și compatibilitatea pentru fiecare calculator asamblat de utilizatori.

Asus Z270 (1)

TUF este intersecția ambiției pentru fiabilitate și a performanțelor extraordinare. Unele dintre cele mai respectate laboratoare de testare din lume au certificat componentele TUF pentru utilizarea militară. Compania ASUS este încrezătoare că fiecare placă de bază TUF îndeplinește standarde înalte de fiabilitate și rezistență și oferă o garanție de cinci ani.

Asus Z270 (2)

ASUS Workstations: Concepute pentru performanță la nivel profesional


Plăcile de bază ASUS pentru stațiile de lucru au fost actualizate cu chipseturi Z270. Z270-WS dispune de ASUS 5-Way Optimization pentru a ajusta dinamic performanțele printr-un singur click, asigurând faptul că întregul sistem este reglat la nivel optim în timp real. Z270-WS are patru sloturi PCI Express x16, protejate de tehnologia ASUS SafeSlot, pe care pot fi montate patru plăci video dual-slot. Suportând NVIDIA GeForce SLI, NVIDIA Quadro SLI și AMD CrossFireX, Z270-WS este o alegere excelentă pentru designeri și profesioniști, ce depind de puterea graficii, astfel încât este perfectă pentru grafică și modelare, simulări intensive și aplicații de randare 3D. Similar seriei Prime, placa Z270-WS este completată de Realtek S1220A și Crystal Sound 3. Iar cu ajutorul tehnologie DTS Headphone:X, Z270-WS oferă un sunet impecabil cu efecte 3D surround.

asus_z270_ws_workstation

 

Noile plăci de bază ASUS Z270 sunt disponibile la nivel global. Ele pot fi comandate in acest moment de la eMAG – evoMAG – CEL.ro si de la PC Garage folosind codul promotional –Ghidul IT 2020 ©