Synology lanseaza DiskStation DS416 play

Synology anunţă disponibilitatea modelului DiskStation DS416 play, un NAS cu 4 bay-uri orientat către segmentul consumer. Noul echipament vine dotat cu un procesor dual-core de 1.6 GHz, cu posibilitatea de creştere a frecvenţei până la un maxim de 2.48 GHz. Este un server multimedia şi un mediu de stocare ideal, atât pentru utilizatorul de acasă cât şi pentru profesionistul din domeniul creative, ce vrea sa aiba acces rapid şi uşor la toata libraria sa digitală de imagini si filme.

 

Synology DS416 play (1)
“Datorită performanţelor sale îmbunătăţite, DS416 play îţi va permite să realizei mai multe task-uri pe zi,” a declarat Jason Fan, product manager Synology Inc. “Pachetele software de tip add-on permit utilizatorului să organizeze şi să acceseze fişierele cu uşurinţă, extinzând capabilităţile NAS-ului dincolo de scopul său principal, acela de a stoca date. ”
Decodare video 4K şi conversie rapida a fişierelor video

Synology DS416 play (2)

 

DS416play oferă pasionaţilor de filme o decodare video 4K Ultra HD single channel sau 1080p full HD triple channel, ce permite conversia rapidă a fişierelor video pentru a putea fi redate pe orice dispozitiv.  Astfel, DS416 play suportă o varietate mare de formate, simplificând streaming-ul filmelor favorite de pe NAS pe Apple TV, dispozitive DLNA, tablete, telefoane mobile şi PC-uri.
Fiind alimentat de un procesor dual-core ce poate atinge o frecvenţă de 2.48 GHz, DS416 play oferă performanţe superioare ce depăşesc 225 MB/s la citire şi 186 MB/s la scriere. Implementarea a două plăci de reţea gigabit oferă garanţia unei funcţionări continue a conexiunii la reţea, chiar şi la apariţia neaşteptată a unei defecţiuni LAN.

Synology DS416 play (3)

 

DS416play suportă un maxim de 32TB, fiind destinaţia ideală pentru stocarea librărilor mari de poze şi filme. DS416 play oferă utilizatorilor săi acces la un serviciu cloud extins, în timp ce opţinea Cloud Station permite sincronizarea fişierelor cu mai multe dispozitive, incluzând PC-uri windows, Mac şi Linux, dispozitive IOS sau Android, precum şi telefoane sau tablete cu Windows mobile.
DiskStation Manager

 

Disponibilitate:  DS416 play este disponibil în Romania prin IT Direct.Ghidul IT 2020 ©