ADATA sarbatoreste 15 ani de activitate

ADATA Technology, companie de top între furnizorii de module DRAM ultra-performante şi produse NAND Flash, se pregăteşte de aniversarea a 15 ani de activitate. Pentru a marca această ocazie, ADATA lansează o campanie globală numită “Arată-ţi dragostea pentru ADATA şi câştigă!” Pe durata campaniei, se vor organiza concursuri lunare, oferind premii interesante, precum o tableta Apple iPad Air 2, hard disk-uri externe, camere Polaroid Cube, carduri micro SD , precum şi kit-uri de accesorii mobile de la ADATA.

 

 

ADATA

Promoţia se desfăşoară în perioada 18 Aprilie – 15 Iulie 2016.

Mulţumind fanilor pentru 15 ani de dragoste, viaţă şi visuri împlinite

În cursul acestor 15 ani de activitate ADATA a devenind un brand global important, cu performanțe excelente în vânzări și o expertiză tehnologică în continuă creștere. Inovaţia sa şi-a spus cuvântul în domeniul produselor pentru gaming, iluminare LED şi accesorii mobile.
Începând de astăzi şi până pe 15 Iulie, posesorii sau cumpărătorii produselor, pot participa în promoţie prin postarea unui unboxing sau review de produs. Acesta poate fi urcate fie pe una din paginile partenerilor noştri (Amazon, EBay sau Newegg), fie pe un blog, forum sau canal de social media.
În perioada campaniei, se vor organiza extrageri lunare, oferind în total 80 de premii. Căştigătorii vor fi selectaţi prin sistemul de extragere random, urmând să fie anunţaţi în datele de 20 Mai, 17 Iunie şi 15 Iulie.

Pentru mai multe informaţii despre campania aniversară, vă rog vizitaţi pagina oficiala aici.

 Ghidul IT 2020 ©